Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Historia De Un Letrero

Ne varsa lise kitaplarında var demekki, ben piyasadaki bütün edebiyat kitaplarını aldım lise 1-2-3 farketmez, gelecek sene ben kazanıcam ni-ha-ha. Bilindik ama güzel bir hikaye, tamam belki güzel işle...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Çok ilginç ya demek bi benim aslan eğitilemiyor:)2 gün görmeyince bacaklarıma yapışıp ısırıyor, hippiler gelin şuna da bi el atın.Gözlerim yaşardı valahi.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Canon EOS 450D

Garantiden bahsetmemiş 2.el ama temiz diyor.Garantisi vardır sanıyorum bu fiyata veriyorsa.Ama yani para ihtiyacı olduğu için uçuk rakamlara satıyor.Sıfır araba alıp 10 km gidip satmaya kalksanız bile...

Forumda Fotoğraf Makineleri

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Beyin ile arasına da bağ kurarlarsa zaten yaşamayalım:) Güzel teknoloji yapmışlar..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Canon EOS 40D

Zaman konusunda benim sıkıntım yok farketmez.Sadece kaliteli bir sonuç ve karşılıklı dürüstlük isterim.1-2 hafta problem değil.

18 yıl önce

OO iyi Fuji,Tamam Ali seninle görüşelim elimde birkaç tane banyo edilmesi gereken film var.

18 yıl önce

Banyo-CD kayıt,Kaç günde teslim olur, buluşmayla zaman kaybedemem kargo veririm kargo alırım.5'er banyo her seferde son fiyat nedir?Film tarama makinesi elinizde ne var?Flat scanner ile mi yapıyorsunu...

18 yıl önce
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor.

Color Finesse'de Magic Bullet'dan çok daha iyi sonuç aldım ben, ama preview olarak göremiyorsun menüsünde AE'de.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: adobe premiere'de ivmeli görüntü hızlnadırma.

oOo Özkan bey gelmiş:)

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce

Genelde ilk çıkışta olur, sonrasından da problem olur ama bu garanti edilemez birşey zaten.Bir hafta içersindeki sorunlarda birebir değişimi kendileri demişlerdi zaten.Ölü pikselden sakınmak için dire...

18 yıl önce

Yoğunluk nedeni ile giremiyordum.Şimdi uçmanın anlamı yok Leica lens adaptörleri fln..Yani gereksiz harcamaları burada yazıp konuları bölmeye hiç gerek yok. 400D, 450D gibi modeller çok iyiler tabi ki...

18 yıl önce
Cevap: Destere

Edemez, birebir aynısını yapmadığı sürece.Absürd komedi bu sadece.Aynı sahneleri veya aynı materyalleri kullanmayacaklar sonuçta..

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce

Uzatmakta fayda var bence, yani yoksa gidip ben de gidip 300D alacaktım, ama şimdi hedefler büyüyor ve alacağın makine daha da iyileşiyor. 40D alın kafanız rahat etsin, hiçbir olumsuz yorum okumadım.T...

18 yıl önce

Garantisi yok ama işte.Japon olması daha iyi bence:)

18 yıl önce
Cevap: Kernel Panik ...

Bizi her forumda takılanla karıştırmayın.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Sayfa 211 / 397