Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: The Dark Night / Batman Sorunsalı takılıyorum napim seviyorum:D |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Dark Night / Batman Sorunsalı Ah Eylem bi karar ver:) Bi izlersin rezalet bi izlersin Oscar'lık.Yandık vallahi:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Hadi bakalım hayırlısı benim kanı lens biraz zorladı.50mm ile eve gidince denicez artık:)Heyecan var tabi. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: DİZİ Türk verisyonları; Hapisane kırık ve Hakkını Helal Et' in senaristliğini yapmış güzide insan (bknz. sevmek) (bknz. sozluk entrysi gibi mesaj atmak)(bknz. ciddiye alınmamak) |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Sonunda aldık:)Babataş Fotoğraftan (50 dolar daha fazla veririm güvenirim:P) 1080 body2 tane aldık.250 dolar grip aldım ben kartla %18 kdv girdi neyse:P Code'a da350 lira (dı öyle diyo:P) Canon 28-105... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D 28-105 iyidir:)Valla ben çarpanı dert edeceğim zaman analoga takıp öyle çekeceğim.Biz yarın gidiyoruz hayırlısı ile 2 tane 40d ile dönüyoruz:P |
18 yıl önce |
|
Cevap: Djital kasede kayıt sayısı / HD kaset HDV kasetlerde var bunlarda kullanılan bant daha kaliteli ve üstüne daha fazla yazabiliyorsun.Normal DV kasette üstüne 2-3 yazımdan sonra bozulmalar oluyor. Kasete kaydedilen görüntü manyetik alan old... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri Bobiler bir numaradır ya:)Çok gülüyorum. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: DİZİ aa darıldım nickimi yanlılş yazmışın.. |
18 yıl önce |
|
Cevap: DİZİ Kurtlar Vadisi Pusu ve Lost'u yazıyor. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe Premiere Pro 2.0 active Öyle deme 7 senedir forumu takip ediyor, yeni üye olmuş ama. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları :):)ehem lens budur.. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Siteden girip ayrıntıları okuyabilirsiniz.Zaten yazdığı gibi; Bu ürünü alın,Evinizde deneyin,Onay verin,Paranız satıcıya aktarılsın Ürünü alırken, kredi kartını gittigidiyor.com'a ödüyorsun, ürün eli... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Ali YALÇIN Fotoğrafları Link halinde verirsen siteyi hem yavaşlatmaz hem de daha rahat bakılır. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var alla karetmiye:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |