Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: öyüküler...

Hiç değil ise MSN ağzı ile senaryo yazmıyorum.

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

hahaha

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Kaset sarma sorunu

TDK kasetten başka bir kaset kullanmanı tavsiye ederim.Kamerayı bağlayıp capture yapmanı hiç mi hiç tavsiye etmem.Kamerayı kaseti takıp ileri geri ileri geri yaparak hem kameranın kullanım ömrünü kısa...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Satilik kamera kiti

Evet biz de onu konuştuk:)

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

18 yıl önce

Öncelikle büyük geçmiş olsun, en büyük korkulardır bi fotoğrafçının çantasının gitmesi, verdiğin bilgiler yararlı oldu fikir açısından ki gümrük gerçekten bir rezalet.Tamamen kişisel çalıştığına inanı...

18 yıl önce
Cevap: öyüküler...

Aman Samanyolu TV skeçleri uzak dursun, ayrıca seneryo değil senaryo.Türkçemizi düzgün kullanamazsak senaryoda yazamayız.

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Cevap: uçan kamera

Zaten yapılıyor, en bilindiği Vizontele'de kullanıldı.1. filmin girişi mini helikopter ile çekildi.

Forumda Görüntü Yönetimi

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

O kadar parayı bir hayır işine versen daha fazla cennetlik olursun sayın hükümetim.Dış borcunu kapat ulan (başbakan ağızı ile yazıyorum.) Zaten böyle bir cami şuan yapımı sürüyor, sanıyorum Üsküdar'd...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Açıkcası ben de düşünüyorum M2 ama nasıl getirtilir bu konuda pek bilgim yok.Case olarak geleceği için gümrükte takılmasını ihtimal ederek vazgeçiyorum hep.Amerikadaniste.com'dan belki getirtmek mantı...

18 yıl önce

Açıkcası ben de düşünüyorum M2 ama nasıl getirtilir bu konuda pek bilgim yok.Case olarak geleceği için gümrükte takılmasını ihtimal ederek vazgeçiyorum hep.Amerikadaniste.com'dan belki getirtmek mantı...

18 yıl önce
Cevap: Kiralik Akülü Paraflash Seti ve Aksesuarları

Aaa işte bu çok güzel bir ilan.Aklımda tutuyorum, bir yere not alıyorum.İsteyen olursa irtibata geçireceğim seve seve.

Forumda Duyurular

18 yıl önce

İlgileniyorum derken?Satıyormusun yoksa??..

18 yıl önce

VX2000 için çok çok fazla bir fiyat söylediğin kusra bakma.Satışını gölgelemekte istemem. İyi satışlar dilerim.

18 yıl önce

😯 😯

18 yıl önce
Cevap: The Dark Night / Batman Sorunsalı

Evet ben de izledim hafiften, küçük coker.Coker koş anneni s..lar..Nıırııı nırııı nıırıı nıırıı

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 209 / 397