Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: UFO - Komedi filmim izlerseniz çok sevinirim

Ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım, bu bir film değil, videodur.Ondan gelecek yorumlarda pek özverili yazılacağını sanmıyorum.Eğer bir video yerine film ortaya koyarsanız daha yapıcı eleştiriler ol...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: öyüküler...

Eğer hükümet kurup başbakan veya cumhurbaşkanı olursan ileri geri konuşabilirsin:)

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Cevap: AE Paylaşılan Bileşenler Bridge Cs3 yükleme sorunu

Baştan kur derim ben en mantıklısı sağlısı o olur.

Forumda After Effects

18 yıl önce

Baroya bağlı olcak ikisi de dimi? O zaman o da olmaz:D

18 yıl önce
Cevap: Canon EOS 40D

Bavul ticaretine mi başlasak:)Ah bi yurtdışına gitsem alacağım iki şeyden biri Red öbürü de bolca lens:D

Forumda Fotoğraf Makineleri

18 yıl önce

Sen ermiş olsan avukat mı olursun:D

18 yıl önce

Kesinlikle:) Manipüle derken hani lens bozulmaları da belki işine yarar diye geniş bi le ns söyleyim dedim:) Yani çekilen fotoğrafları incele bi işine yararsa al derim, burada 2 katı çünkü, baktın olm...

18 yıl önce

700 Dolar olan fiyatı.Ama bu EF-S ilerde işine yaramaz büyük makinelerde mesela 5D 1D fln.Sigma'nın var 10-20 600 dolar gibi birşey yurtdışında.Şimdi öyle birşey almak istiyorum. Canon'un öbür lens XL...

18 yıl önce

Hakim biliyorsa hakim değildir, ermiştir.Öyle ermiş veya hakim mi olur.

18 yıl önce

Evet bu adaptör.Ama bunun içinde optiği var, sanıyorum o çarpanı düzenlemek için olabilir.Bazılarıda sanıyorum optiksizmiş, bi uzmanına sorun biri sorun yaratabiliyormuş sanırım fotoğraflarda. Bence b...

18 yıl önce
Cevap: Kaset sarma sorunu

Belkide, ayrıca çektiğin görüntülere de zarar verir bu ufakta olsa ama kalıcı sorunlar da çıkartabilir.İleri-geri sarmak VTR ile en sağlıklısı eğer illa izlemem gerekiyor diyorsan.Yanında bir tane dan...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Ae Yükleme Sorunu

Aman naptın raid diskte film tutma:) göçer fln yine gider.

Forumda After Effects

18 yıl önce
Cevap: Ae Yükleme Sorunu

Çak formatı aslanım:)

Forumda After Effects

18 yıl önce

Bence para toparla, çünkü lensler dışarda yarı fiyatına.Alabiliyorsan gerçekten 500dolar toparla bi tane 10-20 lens al 🙂 yanında da kitteki lensi al.Bankadan kredi bile alsan çok daha ucuza gelir. Man...

18 yıl önce

500 dolar ucuza alıcaksın.Bence o lenside alabilirsin güzel bir lens üzerindeki.Ama tabi farklı lensler de alabilirsin.Ama öncesinde ne için almak istediğini söylemen gerek.Yani makro çekecek isen tel...

18 yıl önce
Sayfa 208 / 397