Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Türkler Uzayda Oha! ağlıyorum şuan... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var O değil ama. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var
|
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: SÜS - (Künye eklendi) Ben yaparım öbür filmin afişini:):):)Filmi bitirinde bi yollayın bana, afiş düşünelim. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: UFO - Komedi filmim izlerseniz çok sevinirim Ben de diyorum "adam ne laf soktu bea!" bütün gün altındaki anlamı çözmeye çalıştım... of çok kötüsün.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: SÜS - (Künye eklendi) Öyle diyorsan, filmi de açık edebilecek şeylerden kaçınırım.Bazen birşeyi anlatmak için hiçbirşey anlatmayız. Mesela;Çok iddalı oldu sanırım:) Sinema Üzerine Saçmalamalar ise, afişte bu bakımdan aykır... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: SÜS - (Künye eklendi) Ehem... Afiş çok kötü:) |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kamera pal,kaset ntsc!!! Montajlarsın ama kalite farkı olacak.Bilgisayardan anlayamazsın görüntü formatını, tv'de izlemen gerekiyor.Paldır o pal. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Geçen FoxTV miydi hatırlamadığım dandik balon magazin yapan bir programda Komedi Dükkan'nın esrarengiz yönetmenini bulmuşlar sözde:) İsim benzerliği ile programın yönetmeni Fırat Parlak'ın fotoğrafı y... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Harici Hard Disk Yer Sorunu Denetim Masası> Yönetimsel Araçlar>Bilgisayar Yönetimi>Depolama>Disk Yönetimi>H: olarak gözükmekte olan diske sağ tıklayıp Sürücü Yolu veya Harfini Değiştir de.Sonrasında değiştir deyip... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: AE Paylaşılan Bileşenler Bridge Cs3 yükleme sorunu Eeee zaten 2. hddye niye veri koyarsınız ki raid yapıyorken.3. bi hdd al ona koy hepsini. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: AE Paylaşılan Bileşenler Bridge Cs3 yükleme sorunu Ghost alın XP'yi rahat rahat deneme yapılma yapabilirsiniz. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kamera pal,kaset ntsc!!! Marka??model??Bunları söylemeden bilemeyiz değil mi? Kasetler NTSC olamaz ki. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kamera pal,kaset ntsc!!! Pal'a çeviremezsin.Pal kamera nasıl ntsc kayıt yapıyor onu anlayamadım ama ben.Veya demek istediğin elimde bir ntsc kaset geldi, bunu pal kamerada captura yapmak istiyorum.Bunu mu demek istemiştin? |
18 yıl önce |
|
Cevap: AE Paylaşılan Bileşenler Bridge Cs3 yükleme sorunu Alla alla elindekinde var ama değil mi? |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |