Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: CS3 Kullanmayan var mı:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Arkadaşlar sizce 5000 dolarlık makineyi 1700'e satmaları normal mi? Adından da anlaşılacağı gibi www.refurbdepot.comYani bozuk, tehşir ürünleri, imalat hatalarını satıyorlar.Bir ürün bozulur verir ve ... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Hamından bi Canon 40D 50mm 1.8, ama görüntü bozuldu ufaltınca:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Bonus? |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Off tüylerim diken diken oldu ya...Bunları yapan insan olamaz. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar 6 Mayıs 2008'den bu yana Türkiye'den erişime kapalı olan YouTube, tam olarak 107 gün sonra tekrar erişime açıldı. YouTube'a IP bazlı engelleme yapıldığı için OpenDNS gibi farklı DNS adresleri kullanma... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Youtube açılmış. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 10 dkda film yönetmeni olmak. Bütün eğlenceyi kaçırdım:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bebek sesi aranıyor Yani sesini incelettip kaydedebilirsin, dublajlarda olur ya, koca adamdan incecik ses çıkar. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak pehhh sadece suratıymış...Ben de o saçları ve elbiseyi görünce heyecanlanmıştım. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Barış Akyüz fotoğrafları İroni, mironi değil:)Yani öyle kurgu, stüdyo tarzı çektiğim fotoğraflar değil diye öyle yazdım, ne gördüysem boşlukta bastım denklanşöre |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Barış Akyüz fotoğrafları Hépa ; çektiklerim.. Flickrtıklayın fotokritiktıklayın deviantarttıklayın |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe 2.0 Hergün acilan bir proje dünden beri acilmiyor. O da var tabi, gün be gün dosya şişiyor.Sonra açılmayacak kadar büyük kıvamlara geliyor.Tabi harici diskin yavaş okuması ile daha da bi yavaşlıyor. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Fotograf Egitim Videolari :)Yuvarlak Flo 11w |
18 yıl önce |
|
Cevap: Fotograf Egitim Videolari Siyah fon ipekli olabilir, ama yansıtıcı özelliği olmasın, yani parlak kumaş, ince kumaş.Kalın kumaş en iyisi, kadife kalınlığında.Mesela fon burada bi siyah tisort:)Işık ise 500w gibi bir ışık yeterl... |
18 yıl önce |