Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Fotograf Egitim Videolari Yahu ben onu mu dedim?Başka kanalda olsa herkes izler.Töbee ya:D |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe 2.0 Hergün acilan bir proje dünden beri acilmiyor. Beklemeyi denedin mi?Ben şuan yaptığım projede 5 dakika bekliyorum açılmasını projenin. Yeni proje açıp bozulanı içine import etmeyi deneyebilirsin.Bunları söylemeye gerek yok aslında, pratik olarak d... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak Matrix'deki Acan Simit'in yüz kaplaması Mov halinde sitesinde mevcut indirip, mimiklerini, kaplamalarını, ışığı görebilirsiniz. Hem de kaç sene öncesinden bahsediyoruz:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak Beowolf da iyiydi, bir de Final Fantasy.,Edit: film izlenir,sanırım aşık oldum, eve bir tane alıcaam:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Kültür Bakanlığı Proje Destek? He işte sonra neden kültür bakanlığı kısa filmcileri desteklemiyor oluyor:) Aslında sabitlenebilir ama sabit başlıkları üyeler genelde dikkat etmediği için hemen yeni başlık açmak istiyorlar aramadan,... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Kültür Bakanlığı Proje Destek? 🙂 yok sidarta sana dememiştim.Öyle bi sesleniş yaptım çünkü başlık olan bir konuya yazı yazıldığı için dikkat çekmek istedim. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Fotograf Egitim Videolari Güzel bi program bu, ama keşke Mehtapda olmasaymış.Paylaşımın için teşekkürler. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kendi çapımızda iş birliği O zaman beni diktatör ilan edin, filmini çekmeyeni Taksim meydanında sallandırim. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Kültür Bakanlığı Proje Destek? Arkadaşlar kısa film ile uzun metraj filmi bir tutmayın, film çekmek için kamera almıyorlar, kiralıyorlar.Nerede gördünüz alındığını?Bir ton kamera şirketi var oradan gidip aylık olarak kiralıyorsun. ... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Adobe 2.0 Hergün acilan bir proje dünden beri acilmiyor. Dün salı tabi, ne demişler salı sarkar. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: nVidia'dan beklenmeyen hata! Evet haberler için zaten başlığımız var. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: İş İlanları 😉 işimize yarıyor merak etme. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Nikon D700 Yok gördüm.350 400 arası birşeydi sanırım fotokritik.com'da biri satıyordu. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kendi çapımızda iş birliği Aman diyim oyunculuk üzerine şeyler olmasın yahu.Tek mekan olabilir, isteyen genişletir.Daraltmayın çıtaları isteyen aşsın isteyen verilenle birşeyler çıkartsın.Kısıtlama olmasın bence yönetmenin haya... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Nikon D700 D70 tamamen çöp ya:)Eskidi artık 350 liraya bile var:) |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |