Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri Haha çok sadiştçe bunlar biliyorum:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: NBC Fotoğrafları.. NBC'i Photoshop'un başında düşündüm de çok güldüm:) |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: NBC Fotoğrafları.. - Price : 3000.Euros or 3900.USD / for each print Paragöz adammış... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D Filmli makineye karşılığı sanıyorum EOS 30'a denk geliyor, boyutları, modeli ve özellikleri olaraktan.Ama tabiki çarpanı yok onların:) |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: çekilen görüntüleri izlemek üzerine.. Monitör tabiki yapamaz, bu genelde uzun metrajlarda bildiğim kadarı ile rejide monitöre bağlı bir VTR bulunuyor.35 ile çekilen izlenemeyeceği için anında, bu monitöre gelen görüntüyü kaydeden bi VTR v... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kısacık Film Projesi için ekipman arayışım. 🙂 Kısacık olması birşeyi değiştirmiyor ki yine epey bi çekim gerektiriyor, yağmurköpeğini dene;) |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak Dinazor:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Tutmuş o kadarki konser vermişler:) Bu arada kendi Boom De Ah Dah! videonuzu yapın ve youtube'a ekleyin diyor Discovery Channel, öyle bir sinerji başlatmışlar sanırım.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Reklam çok hoşmuş ya:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak Torrente düşmüş program:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Canon EOS 40D Verilebilir tabi, kimse garanti edemez ki o malın kaçak, çalıntı, fabrika tamir olduğunu. |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak HDR Videoyu zamanında düşünmüştük:)Ama ohannes bir çalışma bu ya, umarım daha örneklerini görürüz. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak Bi de bunu türkçeye çevirsen oh tadından yenmez:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Canon EOS 40D Biz alırken nasıl ucuz satıldığını söylemişti satıcı, içersindeki orjinal bataryasını çıkartıp yan sanayi batarya takılıyormuş.İkisini de gösterdi seri numaralarının dışında birebir aynı.Yani bu tür ş... |
18 yıl önce |
|
Cevap: 3D sayesinde neler mümkün olacak 🙂 Quadlık bi seti var ayrı olarak firewireden takıyorsun 4 tane Quadro ayrı bir kasa ile, onunla almışlardı bir araba görüntüsü, gerçek zamanlı ışık süzme miydi öyle birşeydi. |
18 yıl önce |