Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: İbretlik Filmler - Hatalar Deniz Feneri yapımcılığında milyon dolarlık bütçeli sinema filmleri çekmediler, gittiler bunları çektiler. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İbretlik Filmler - Hatalar Karakterler kendi kendilerine konuşmasalardı bireysel olaylardan hiçbirşey anlayamayacaktık (çünkü biz gerizekalı televizyon izleyicisiyiz.) Ama ne derseniz diyin STV'nin filmlerini seviyorum ve izliy... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Teknolojik Aletler Teknosa'dan boş cd alırım ancak o da süper kampanyaya koyarlarsa, ürünleri anca katalogta yazan bilgiler kadar bilen elemanları da ayrı komedi.Bir de kataloglarında ohannes indirim yaptık diye yazdıkl... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Kevin Smith adamım ya:)Postere bittim valla ikisi de ayrı güzellikte. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Doğubank Kamera Fiyatlarındaki Gariplik Neye işaret? KDV - ÖTV , %38 vergi koyarsan, yetkili bayi karı, gümrük karı...vs bunları koyduğunda fiyat dediğin gibi 6-7.000 lira oluyor. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: australia Hugh Jackman'ın altın çağı.Nicole Kidman tam bu rollerin kadını:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Devrim Arabaları Kadro harikaymış, Devrim Türkiye'nin ilk ve tek tümüyle yerli arabası.Eskişehir üretimi olan arabanın burada sahibi olan bir kişi var, diğeri de bir Tülomşas'ın müzesinde saklanıyor ve hala sapasağlam... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: sony vx1-e 3 CCD kamera+3 ADET PİL Evet, sadece ben kullanmıyorum hesabımı ama bunun başlıkla ne alakası var ki. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: sony vx1-e 3 CCD kamera+3 ADET PİL İlk arttırma benden olsun o halde. |
18 yıl önce |
|
Cevap: sony vx1-e 3 CCD kamera+3 ADET PİL Hemen Al!800 lira 😯 |
18 yıl önce |
|
Cevap: Panasonic DVX100 ile ilgili herşey Sabitlendi |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Sabitlendi. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Sabitlendi |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sony Yeni HDV Destekli Kamerası HDR-FX1000'ı Duyurdu FX1 ile aynı kamera değildir, aynı özellikte de değildirler. Cmos oluşunun güzel yanlarından birini yani fiyatının düşük olduğunu siz de görüyorsunuz (hatta şaşıırıyorsunuz) Cmos ve 3CCD'lerin tartış... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Sony Yeni HDV Destekli Kamerası HDR-FX1000'ı Duyurdu FX1 gereksiz bir kamera. |
18 yıl önce |