Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: KOCA KAFALAR

1. Uyarı.Başlık kitlenmiştir, silinecektir.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Canon EOS 40D

😀 Takır tukur lensler değiller işte onlar, sağlamları alacaksın heh.Temizlenir, bi göster fotoğrafçıya.Nasıl kaçırdın, bravo:)

Forumda Fotoğraf Makineleri

18 yıl önce

Açıkcası 50mm 1.2 alıcaksam gider EF almam ki zaten MF lenslerin kalitesi çok daha iyi Carl Zeiss lens almak var iken 1: Pentax SMC-A 50mm f/1.2 €3501: Pentax SMC-K 50mm f/1.2 €2502: Nikon Nikkor 50m...

18 yıl önce
Cevap: 35mm kamera

www.kameraarkasi.orgÇok karışık bi alet, pratik olmadan pek mantıksız olur öğrenmek, öğrenilmez.

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: B2 Produksiyon Bağımsızlara Fırsat!

Kenan steaydyi operatörsüz alabiliyormuyuz?Yoksa kameraman mı veriyorsun?Ayrıca handycamlerle olmayacak bir stedi sanırım hangi kameralar ile kullanabiliyoruz?

Forumda Duyurular

18 yıl önce

Açıkcası ben AF lenslerden soğudum bu fiyatlarda, yurtdışından farklı bayonetlerde Tamron, Rollei, Carl Zeiss lens bakıyorum.

18 yıl önce
Sony Yeni HDV Destekli Kamerası HDR-FX1000'ı Duyurdu

Video kameralar için çıkan yeni HDV formatı 2003 yılında JVC ve Sony tarafından beraberce geliştirildi. Bu formatın isminden de çıkarabileceğiniz gibi HDV ile 1080i ve 720p çözünürlüklü HD (yüksek tan...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları

EX1

18 yıl önce
Cevap: Kiralık Ev arıyorum!

www.hurriyetemlak.com

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Firefox'da aynan export import yapabiliyorsun yedeklediğin dosyadan valla vazgeçmem Mozilla'dan:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: cern-atlas deneyi

Terminatör çekilmiş daha önce o koridorlarda.Ödenek bulamadıkları için bilimadamları filmlere kiraya veriyorlarmış set olarak kullansınlar diye. İzleyenler belki son Terminatör'ü bilir, durdurmak için...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

breehhh

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Ahh valla zamanında 2.5000 olan HV20'e yanarım.Mediamarkt hala 2.000 liradan HV20 veriyor o da ayrı bi komedi:) Fiyat gerçekten çok çok iyi..

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

daha korkunçu varmış.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Mustafa

ah.. sanırım çok güzel bir film geliyor..Görüntü yönetmeni sanırım C. Murat ÖzcanGörünüşe bakılırsa, çok düşük bütçeli, belgesel tadında devam eden bir film olacak.Kamera sanırım ex1'den fx serisine g...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 198 / 397