Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Canon 5D MKII 5D fiyatları düşecek 🙂 Ayrıca o fiyata hiçbirşey diyebilirim bi makine.Harika!. Nikon yine avcunu yaladı. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Antalya'da Radyo Televizyon Okulu Varmı www.google.com.tr |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 35MM ADAPTÖR DENEME ÇEKİMİ!!!(Video public edilmiştir) Sorry, you do not have permission to watch this private video. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Merhaba ve Tanışma Bölümü HD desteği Stage6 ile çözülebilir. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sorulara Cevap Geliyor. Ben laptop ile verilen Vistaya sadece 2 saat dayanabildim nedeni Photoshop'da bi işlemi bile "abi bak bluru veriyorum ama sonra benden bilme" tavırlarıydı.Sonra format akabinde XP:) |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kısa Film İstek ! "Güzel sonlu Bİ O Kadar Da Güzel bi senaryo" Diyorsun, zaten öyle bir senaryo olsaydı sana vermezlerdi (yazan niye başkasına versin.) |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Hay hay paşam.. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: mahsun kırmızıgül den yeni sömürü projesi.... Ulan, (başbakan ağızı ile konuşuyorum) sinema ile uzaktan yakından alakası olmayan insanların hasılat rekorları kırıp, güzel bir iş ortaya koydukları filmleri, neden sinemadan bi bip anlamayan insanla... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film ..Jodie Foster'ın o dudaklarını içeri doğru çekerek, erkeksi konuşması:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film IMDB değiliz ya puanlarımız dikkate alınsın, sevdim ben verdim:)Godfather 1. olacak değil ya:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Harikaydı tabi de 🙂 O zaman Tanrı'da çıksaydı aynı şeyi yapacaklardı, veya uzaylıları tanrı gibi mi gösteriler insan çelişiyor, efektler çok iyiydi.Eğer ince örülmüş sahneler ve senaryo ama sanki patl... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Yeni yeni napalım, cahilim:)Ben romantik dram fln bekliyordum kapağından ondan hep ertelemiştim, resmen dumur oldum filme.. IMDB notu bence filme göre çok düşük 8 civarı olmalıydı.Robert Zemeckis hari... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var 1:0.95 diye daha geniş bir açılımı var. O zaman birlik bir düzenden daha açık bir diyafram eski değer gibi bir değer elde ediliyor.Veya anlam karmaşasında göz 1 olarak değerlendirilmişti.Şuan buna bağ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Contact 10/10 Daha dahiyanecesi bu kadar basit yapılamayacak. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var ismi açıklanmayan bir fransız dergisinden internete sızan haberlere göre leica photokina'da oldukça hızlı bir objektifle karşımıza çıkacak. büyük diyafram açıklığına sahip yani küçük diyafram rakamlı ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |