Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Tamam Updatelerini yapıp gelecek hafta döndüğümde bi kapışalım:)Ben de girip paso ölüyordum 10 kere öldürüp 50 kere ölünce bi mapte bıraktım oyunu:) HL Episodeları bitirdim. Grafik ve animasyonları ol...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: compact slr like makineler

Soruyu anlayamadım

Forumda Fotoğraf Makineleri

18 yıl önce

TF2 bi ara deneyim Eskişehir'e gidince birkaç kere oynadım ama pek beceremedim yani öncesinde araştırmak lazım oyunun teması biraz değişmiş sanırım TF'e göre.Bazı görevler var sanırım:S Ekim'de gelec...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Doğubank Kamera Fiyatlarındaki Gariplik Neye işaret?

Dikkat edersen XL serisi için dedim, DVX hala nadide bir parça ama XL çöp olmasını değiştirmiyor.

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: dv capture ile ilgili bir soru

Zaten dolu olmadı mı kamerada mavi ekrana geçer, programda ise takip edersen görüntünün bittiğini görürsün.Timecode tutuyorsa görüntü alımını keser.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: dv capture ile ilgili bir soru

Bir kaset 60 dakikadır.Kasetin timecode'una kameradan bakabilirsin.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce

Stalker'ı pek beğenmedim açıkcası, grafikler biraz midemi kaldırdı ki amacına ulaştı demekki oyun:) Mass Effect, Afet Effects gibi birşey mi:) Oynadım beceremedim ama çok iyi bir yapım olduğu belli oy...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: A.R.O.G.

Cem Yılmaz, her dalda sanatçı kimliğini içinde barındırdığı bize gösterdiği maskesi ile standup sanatçısı.Şimdi kalkıp, bize hep böyle vasat filmlerle mi gelecek demek çok sığ bir düşünce olur, öncesi...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Call of Duty serisiAssassin's CreedCrysisThe MoviesMicrosoft Flight Simulator XGridMonkey Island 3GTA serisiBroken Sword 3FalloutThe Sims 2FearThief 3 aklıma gelen oyunlar zaten nette arattığında oyun...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 8 GB Ram ve İşletim Sistemi Sorunu

-Çift çekirdek 2.0Ghz veya üstü-2GB Ram veya üstü-normal ekran kartı veya kodek çözümleyebilecek bir ekran kartı-hızlı bir hard disk

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Aliens6/10

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Amd 4 Çekirdek Deneyen Varmı?

Ekran kartı HD görüntü çözmekte epey farkettiriyor.Oyun oynamasam ATi alırım kurgu için:)

18 yıl önce
Cevap: Doğubank Kamera Fiyatlarındaki Gariplik Neye işaret?

XLH1 dışında gerisi çöp.

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: Amd 4 Çekirdek Deneyen Varmı?

Sanırım, aç kurtlar gibi boşluk arar olduk:P Bak hatta yakaladım tekrar bi tane, ister tek çekirdek olsun ister 10 çekirdek olsun sadece zaman uzar, yani işlemcinin kalitesi görüntü kalitesi ile orant...

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Çektiğin fotoğrafları atabiliyorsun.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Sayfa 192 / 397