Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Tamam Updatelerini yapıp gelecek hafta döndüğümde bi kapışalım:)Ben de girip paso ölüyordum 10 kere öldürüp 50 kere ölünce bi mapte bıraktım oyunu:) HL Episodeları bitirdim. Grafik ve animasyonları ol... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: compact slr like makineler Soruyu anlayamadım |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar TF2 bi ara deneyim Eskişehir'e gidince birkaç kere oynadım ama pek beceremedim yani öncesinde araştırmak lazım oyunun teması biraz değişmiş sanırım TF'e göre.Bazı görevler var sanırım:S Ekim'de gelec... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Doğubank Kamera Fiyatlarındaki Gariplik Neye işaret? Dikkat edersen XL serisi için dedim, DVX hala nadide bir parça ama XL çöp olmasını değiştirmiyor. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: dv capture ile ilgili bir soru Zaten dolu olmadı mı kamerada mavi ekrana geçer, programda ise takip edersen görüntünün bittiğini görürsün.Timecode tutuyorsa görüntü alımını keser. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: dv capture ile ilgili bir soru Bir kaset 60 dakikadır.Kasetin timecode'una kameradan bakabilirsin. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Stalker'ı pek beğenmedim açıkcası, grafikler biraz midemi kaldırdı ki amacına ulaştı demekki oyun:) Mass Effect, Afet Effects gibi birşey mi:) Oynadım beceremedim ama çok iyi bir yapım olduğu belli oy... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.R.O.G. Cem Yılmaz, her dalda sanatçı kimliğini içinde barındırdığı bize gösterdiği maskesi ile standup sanatçısı.Şimdi kalkıp, bize hep böyle vasat filmlerle mi gelecek demek çok sığ bir düşünce olur, öncesi... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Call of Duty serisiAssassin's CreedCrysisThe MoviesMicrosoft Flight Simulator XGridMonkey Island 3GTA serisiBroken Sword 3FalloutThe Sims 2FearThief 3 aklıma gelen oyunlar zaten nette arattığında oyun... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 8 GB Ram ve İşletim Sistemi Sorunu -Çift çekirdek 2.0Ghz veya üstü-2GB Ram veya üstü-normal ekran kartı veya kodek çözümleyebilecek bir ekran kartı-hızlı bir hard disk |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Aliens6/10 |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Amd 4 Çekirdek Deneyen Varmı? Ekran kartı HD görüntü çözmekte epey farkettiriyor.Oyun oynamasam ATi alırım kurgu için:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Doğubank Kamera Fiyatlarındaki Gariplik Neye işaret? XLH1 dışında gerisi çöp. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Amd 4 Çekirdek Deneyen Varmı? Sanırım, aç kurtlar gibi boşluk arar olduk:P Bak hatta yakaladım tekrar bi tane, ister tek çekirdek olsun ister 10 çekirdek olsun sadece zaman uzar, yani işlemcinin kalitesi görüntü kalitesi ile orant... |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Çektiğin fotoğrafları atabiliyorsun. |
18 yıl önce |