Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: A.R.O.G. "boş film değil bir g.o.r.a gibi değil en azından" Yani serinin 1. filmine boş deyip 2.sini sevmek acayip oluyor sadece:)Gayet iyi ve başarılı bir filmdi bence ilk filmde. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.R.O.G. Gora gibi derken? |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Samsung HD VP-HMX10 O zaman şuan alma derim etrafında kullanabileceğin kamera varsa, ama tabi yoksa alman kaçınılmaz ama HD almanı tavsiye etmem başta, bence düşük bir kamera al sonrasında paranı HV'e biriktir. Forumda G... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) "Ben tatil köyünde film çekmiyorum" -CM Hakkını vermiş:) Merakla bekliyoruz, modelleme de gayet başarılı, film zaten güzel olacağı belli. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon 5D MKII Aslında onları etkilemeyeceğini düşünüyorum sonuçta farklı çıta ürünleri bunlar, 350D hala 900 lira mesela faturalı olarak.450D,400D serileri fiyat düşüceğini pek sanmam. |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Amd 4 Çekirdek Deneyen Varmı? Evet, şu capture mevzusu komik kaçmış harbi:D |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon 5D MKII 40D düşecek yakında ona üzülüyorum ama ben memnunum, Türkiye'de teknolojiyi 2 sene geriden takip etmek gerekli diye düşünüyorum ondan bikaç sene sonra buna geçerim sanırım. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon 5D MKII Bu fiyata daha ne olabilir ki:)Zaten fotoğraf makinesi olduğunu düşünerek beklentinizi düşürerek izleyin.Açıkcası bu fiyata, bu kadar lens skalasına göre RED'den daha iyi diyebilirim:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: HDV Capture/Montaj Hakkında Forumu araştırın. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon 5D MKII Ah birşeyi de beğen be eEgigigii |
18 yıl önce |
|
Cevap: FOX KANALININ TÜRKIYEDE KI YERI Programları da:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Amd 4 Çekirdek Deneyen Varmı? Preorder çıktı. |
18 yıl önce |
|
Cevap: FOX KANALININ TÜRKIYEDE KI YERI Rezalet bir kanal, büyük olasılıkla iş başvurusunda bulunucaksın sanırım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Öncesini anlatıcaksa epey iyi malzeme var aslında çok akılcı gidiyorlar yine:) (Resident Evil hesabı) Ama başlangıcı çok değişik olmalı ki türevlerinden ayırmalı yoksa hiçbirşey katmaz. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Arkadaşlar Bu Klip Nasıl Yapılmış ? Link? |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |