Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: hv20 & premiere pro 2.0 @kaydıraklıyılan Media Encoder ile yapabilirsin.Ben After'a alıp istediğim büyüklükte bir proje açıp öyle yapıyorum bana en rahat öyle geliyor. @alice Premiere sürümü kaç?Capture Device'ın HDV olarak ... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Muhtemel bordo veya beyaz şahin kaçarı yok, altında mavi neon ışık vardır.Bulunmaları fazla sürmez. Bazen gerçekten yaşamaktan tiksindiriyorlar böyle insanlar. Edit:peki bunlar hayvansa bunlar ne Kaza... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.R.O.G. Şaban düşük bütçeli, iğrenç türk komedisi Recep İvedik'in 2.sini çekmeye hazırlanıyor.Malesef daha çok küfredicez. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi 🙂 Hiç birşeyin güvencesi yok. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Satılık Samsung 14" profesyonel monitör galeyan iletişim bilgilerini bırakırsan satın almak isteyen kişiler iletişime geçebilir senin ile. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: Gülümse - Kısa Film (Umut Üçlemesinin İlk Filmi-İzmir) Evet işte bahsettiğim duygu sömürüsü buydu.( bknz. Garanti reklamı sucu çocuk.) |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! 920 değil miydi DVD:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi Evet bazen bende de yaşıyorum o sıkıntıyı."vıııcııırrrkkk" diye bi ses geliyo içinden. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi NCQ dediğin teknoloji sanırım o bahsettiğin şey ise, aslında tam tersi olması gerek dikey yazdığı için veriyi bulması ve çıkartması hem de erişim süresi kısalıyor. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Yıldızlar Sönerken Güzeldi, facebookta rastlamıştım.Sanırım mendil satan bir kız vardı bi ara "gülümse" adı altında bir video, yine aynı eleman çekmişti.Onun eli yüzü düzgün, duygu sömürüsü olmayan versiyonu.Bu arada uz... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D alıntı:chdk üyelerinden dataghost tarafından yapılan yazılımsal bir değişiklikle artık eos 40d ile video kayıt etmek olası.şirketlerin firmware üzerindeki illegal değişiklileri garanti kapsamından çık... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.R.O.G. Herşey çok güzel olacak'ın senaristliğini yapmıştır. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: compact slr like makineler Aklımda olsun bakayim bir ürünlere, DHL nasıl getiriyor bilmiyorum bir öğren büyük olasılık PTT gelir. |
18 yıl önce |
|
Cevap: compact slr like makineler DHL PTT ile mi getiriyor?Bildiğim kadarı ile HKP ile getirilenler PTT getiriyor.www.hongkongpost.com |
18 yıl önce |
|
Cevap: compact slr like makineler DURUM : Ürününüz;Diger - HONG KONGşirketi, DHL/ 2********5 fiş numarası Hong Kong DHL tarafından yollanmış 10-15 gün gibi bir sürede gelir sanırım |
18 yıl önce |