Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: hv20 & premiere pro 2.0

@kaydıraklıyılan Media Encoder ile yapabilirsin.Ben After'a alıp istediğim büyüklükte bir proje açıp öyle yapıyorum bana en rahat öyle geliyor. @alice Premiere sürümü kaç?Capture Device'ın HDV olarak ...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Muhtemel bordo veya beyaz şahin kaçarı yok, altında mavi neon ışık vardır.Bulunmaları fazla sürmez. Bazen gerçekten yaşamaktan tiksindiriyorlar böyle insanlar. Edit:peki bunlar hayvansa bunlar ne Kaza...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: A.R.O.G.

Şaban düşük bütçeli, iğrenç türk komedisi Recep İvedik'in 2.sini çekmeye hazırlanıyor.Malesef daha çok küfredicez.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi

🙂 Hiç birşeyin güvencesi yok.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Satılık Samsung 14" profesyonel monitör

galeyan iletişim bilgilerini bırakırsan satın almak isteyen kişiler iletişime geçebilir senin ile.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

18 yıl önce
Cevap: Gülümse - Kısa Film (Umut Üçlemesinin İlk Filmi-İzmir)

Evet işte bahsettiğim duygu sömürüsü buydu.( bknz. Garanti reklamı sucu çocuk.)

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

920 değil miydi DVD:)

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce

Evet bazen bende de yaşıyorum o sıkıntıyı."vıııcııırrrkkk" diye bi ses geliyo içinden.

18 yıl önce

NCQ dediğin teknoloji sanırım o bahsettiğin şey ise, aslında tam tersi olması gerek dikey yazdığı için veriyi bulması ve çıkartması hem de erişim süresi kısalıyor.

18 yıl önce
Cevap: Yıldızlar Sönerken

Güzeldi, facebookta rastlamıştım.Sanırım mendil satan bir kız vardı bi ara "gülümse" adı altında bir video, yine aynı eleman çekmişti.Onun eli yüzü düzgün, duygu sömürüsü olmayan versiyonu.Bu arada uz...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Canon EOS 40D

alıntı:chdk üyelerinden dataghost tarafından yapılan yazılımsal bir değişiklikle artık eos 40d ile video kayıt etmek olası.şirketlerin firmware üzerindeki illegal değişiklileri garanti kapsamından çık...

Forumda Fotoğraf Makineleri

18 yıl önce
Cevap: A.R.O.G.

Herşey çok güzel olacak'ın senaristliğini yapmıştır.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: compact slr like makineler

Aklımda olsun bakayim bir ürünlere, DHL nasıl getiriyor bilmiyorum bir öğren büyük olasılık PTT gelir.

18 yıl önce

DHL PTT ile mi getiriyor?Bildiğim kadarı ile HKP ile getirilenler PTT getiriyor.www.hongkongpost.com

18 yıl önce

DURUM : Ürününüz;Diger - HONG KONGşirketi, DHL/ 2********5 fiş numarası Hong Kong DHL tarafından yollanmış 10-15 gün gibi bir sürede gelir sanırım

18 yıl önce
Sayfa 191 / 397