Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Evet 90lılara geri dönüyoruz hergün bi düzine eşit... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Teknolojik Aletler Asus yanında MSI, Acer gibi markalarda Netbook çıkarttı.En son Dell'de çıkarttı diye biliyorum.Fiyatları değişiyor paso ama Asus eee PC'nin en düşük modelini alacağına Msi Wind almak daha mantıklı gel... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Diyaloglarda kurgu tekniği - ön hazırlık Videoyu zaten yön tuşları ile sarabiliyorsun ek bir aparat illaki istersen, krom kaplamalı sarma tuşları mevcut usb bağlantılı.Oldukça kullanışlı ama ben hiç gerek olduğunu sanmıyorum.Yön tuşu yetiyor... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Diyaloglarda kurgu tekniği - ön hazırlık Avid klavyesi tuşların üzerine yapıştırabileceğimiz stickerlarla geliyor, onlardan hazırlayabilirsen oldukça rahat edersin. Premiere Sticker set: Sade ama güzel bir klavye, yolladığını beğenmedim çok ... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: kamera-lcd AV girişine ucu kulaklık girişlerindeki boyutta jack öbür tarafı s-video lcd ekrana girecek. |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: sony hvr-z5e Güncel Doğubank fiyatları başlığında cevabını alabilirsin.Kilitlendi ve silinecek. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Hey35 adaptörde son durum. JVC'e uyar büyük ihtimal 72mm çapı var ise lensin. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Warhead indi sonunda, orjinale para vermedim bu sefer, veremedim.Birazdan kurucam. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) e-kolay işte:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi Depolamaktan çok, üzerinde çalışma, online capture için. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi Yok raid yerine geçemiyor onlar fiyatlarından dolayı.Zaten hafızaları acaip az onların HDV'i nasıl depolayabilirsin ki:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi RAID 0 olacak, dosya güvenliği aramıyoruz.Dosyalar hızlı okunsun ve yazılsın amacı. |
18 yıl önce |
|
Cevap: "Son Düşüş" Kısa Metrajlı Aksiyon Filmi Yok enjeksiyon yanlış anladın sen, kimse kötü demiyor yani polemik filmi nedir, süper olan başyapıtları tartışa tartışa göklere çıkartmaktır. Ben diyecek birşey bulamıyorum, kamera kullanımları, oyunc... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: "Son Düşüş" Kısa Metrajlı Aksiyon Filmi Bir başka başyapıt daha geliyor; |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: hv20 & premiere pro 2.0 Capture ekranı çıktığında sağda göreceksin dikkatli bakarsan oradan HDV olarak ayarlaman lazım edit'e tıklayıp. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |