Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 43 mm objectif çapı için geniş açı lens Raynox |
Forumda Görüntü Yönetimi |
18 yıl önce |
|
Cevap: şaryo-stadycam O bahsettiğin görüntüyü bulmak oldukça zordur ki bu ekipmanları elinde bulunduran ve düzgün kullanan zaten bir film çekiminde kullanmıştır ve bu görüntüler paylaştırılmaz. Steadicam, uğraştırmasız aks... |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar Vitese takmazsan araba gitmez ki:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: The Big Lebowski - Coen Brothers Taksim demeyinde ne derseniz deyin.Gına geldi Taksim'den. Aslında ben neden karışıyorsam nede olsa gelemicem:D |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: araba içi çekımler www.mtnfilm.com |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: araba içi çekımler Gerekli aparatlardan kastın? İstediğin aparatları yazarsan? |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Profesyonel Mikrofon Videomicten çok farklı, NTG1 ila 2 nin arasındaki farkları ses ile ilgili bilgi bir arkadaş cevaplayacaktır. Genelde her mikrofon iş görür, önemli olan kayıt edildiği yer ve sonrasında işlenenin yete... |
Forumda Ses ve Kayıt |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Big Lebowski - Coen Brothers merkezi olsun olacaksa, itü bilmemne kampüsü değil. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var İvedik Fest yapalım bence bohohohoyyttt |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var rekorum 299 🙂 alayınıza giderim.Lobut diye yerim sizi hatta.Siz oynayın ben izlerim arkanızdan. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var ah anlasak bi de ne diyor. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D : D Bak bu iyi fikir.Bir heyecanla olay anlatırılır kısa film meraklısı 40D sahibi kurbana, "abi yükle ben denedim çalışıyor süper" denir. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon EOS 40D "meydana gelecek hasarların tamamen kullanıcının insiyatifine bırakıldığını ise unutmamak gerek." unutaaaamıyoooorumm:D |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Flashpoint6/10Film değil TV dizisi. Hızlı kurgusu ile özel timin günlük maceralarını konu alıyor.Bağlantılı hikayeler yok her episode farklı bir macera.Büyük olasılıkla, olası bütün rehine, banka soyg... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: kendi yaptığım 35mm adadptör örnek çekimler. Duman pozlamayı çok açmaktan dolayı, ekranın yani screenin parlaması ve bu yüzden görüntünün puslu olmasından kaynaklanıyor.Çekim yaparken birkaç fstop kameradan ayarlamak lazım.Yoksa patlıyor beyazla... |
Forumda DIY - Kendin Yap |
18 yıl önce |