Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı?

"Montaj aşamasında bir kurgu oluşturabilirsiniz/yaratabilirsiniz.Bu yaptığınız işin adını Kurgu yapmaz" Bu aynı şeye benzedi, adam ekmek yapıyor onu fırıncı yapmaz gibi birşey.Eee adam zaten fırıncı i...

Forumda Kurgu

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

😀 biraz zorlayabilir belki ama lowda açar sanırım.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ekran kartının modeli ne?Yeterli olabilir normal ayarlarda.Ama optimizasyon yapılacak dendi bende high'da bile kastı 1024x'de formatı geldi sanırım makinenin.:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: mini jack-xlr dönüştürücü

Cızırtı gibi sorunlar kayıt edeceğin yer ile de alakalı.Yani eğer ses teknolojisinden anlamıyorsan bunu farketmen bence imkansız, ki ben kullandım ve seste pek bir değişiklik görmedim, tabi kullanım a...

Forumda Ses ve Kayıt

18 yıl önce

FPS tarzı pek yok şuanda piyasada oyun olanlarda 3. sınıf kötü oyunlar Crysis oynayabilirsin belki bu ara yenisi çıktı ama o da çok kısa.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35

DVX ve HVX alan zaten Handy'e uygulayamaz şuanda.Zaten HVX alan Handy almasın, gitsin M2 alsın o kadar parası varsa. HV30+Handy ideal bir seçenek.Bir de genelde daha kamera eline almamış olanlar, herh...

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: canon Hf100

MP'den çok o karta nasıl kayıt ettiği önemli, genelde öyle bi kayıt ediyorlar ki epey kayıp oluyor ondan kaset her zaman daha iyi.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce

Kurgu editörüKurgu operatörü

Forumda Kurgu

18 yıl önce
Cevap: 43 mm objectif çapı için geniş açı lens

Sirkeci'de vardır veya Gittigidiyor.com

Forumda Görüntü Yönetimi

18 yıl önce

Tamam Egi sen kendi bildiğini, ben kendi bildiğimi kullanayim, sen sadece iş ilanı ararken klima montajı yapan eleman ile aynı kefeye koyulmak istemiyorum, tamam ego de mego de lego de, ama kuramı kur...

Forumda Kurgu

18 yıl önce

Xfire'da Turkey diye aratınca zaten olan serverlar diziliyor, epey server çıkıyor.Harika bir multi yani.HQ Hardcore ayrı bir zevkli.Önceden 30-40 kişilik serverlara girerdim ama şimdi 15-20'lik HQ'lar...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Onu kastetmedim yahu, bi türlü kurgu kelimesine alışamadın gitti, yani uzun kesişler youtube'da şarkısı olmayan kliplere movie maker'da hazırlanmış klipler tadı veriyor.Kurgu yönünden bakarsak bunla...

Forumda Kurgu

18 yıl önce
Cevap: Klip - Gülümse (öztürk) HEY35 ile çekildi...

🙂 Çok sevimli olmuş eline sağlık Hürcan, özellikle sahne standını acaip beğendim çok güzel ışıklandırılmış ve renderı çok uyuşmuş video ile.Hareketler olanaklara göre iyi, ağız oturmuş ve zaten dikkat...

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Hani TF2 oynacaktık 🙂COD4'e gelin online oynayalım süper birşey.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35

FX1 alma da ne alırsan al:)HVX200 alma HPX170 al:)Bunları alırsan Handy35 alama:)HV30 ve Handy35 al:)

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Sayfa 188 / 397