Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Projektör Zaten ışıkçı dediğin eldiven takar 😉 |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Gerçekten güzel performansları var:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) hahaha:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Tamam elinde kalırsa mesaj at görüşelim. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Balon Çoğaltmak O zaman bir tane balonu siyah bir fon üzerinde alt düzlemde kameranı kur ve 50 tane ayrı çekim yap.Asıl filmindeki plan da sabit olsun, hareket olmasın. Çekimleri yaptıkdan sonra bana mesaj at, yardı... |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Emin olmadığın birşeye nasıl müşteri 1000$ verebilir. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: SONY Hİ-8 KAYITTA 3 ÇİZGİ HATASI Bozuk kaset kurtarılmaz. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Program Önerileri (kurgu,montaj,efekt vs. harici) Bu program acaip yararlı bir şey, tavsiye ederim herkese:)Özellikle internetteki notları tutmada çok faydalı. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Program Önerileri (kurgu,montaj,efekt vs. harici) Heh işte onu diyordum, yani ben o özelliği gördüğüm için ve isminden dolayı çağrışım yaptım büyük olasılıkla o kodlar ile yazılmış bir program demek istedim. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İsmek Sinema Tv Eğitimi -Ücretsiz(kayıt devam ediyor) Çok güzelente. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Balon Çoğaltmak 30 tane balonu neden efektle veresin ki, 30 tane şişirip çekebilirsin gayet.Veya istediğin şeyi tam yakalamak için siyah bir zeminde balonlarını çekip oraya ekleyebilirsin. Aydınlatmak için ise balonl... |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |
|
Cevap: Program Önerileri (kurgu,montaj,efekt vs. harici) Kill Winamp sanırım program değiş programcık, çünkü Winamp'ın kendi özelliği olan çalma listesi bitince pc'yi kapat komutunu uyguluyor. PC Shotdown kullanıyordum ben de, ufak kurulumsuz bi exe. Foxit ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı? metaforla alakası yok sen daha önce yazılanı okumuyorsun egicim, sonra tersten bana demagoji yapıyorsun |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı? Ben sana;Bu aynı şeye benzedi, adam ekmek yapıyor onu fırıncı yapmaz gibi birşey.Eee adam zaten fırıncı işi ekmek yapmak, sen diyorsun ki ekmek yapan fırıncı olmaz, o "ekmek yapıcısı"dır veya "hamur y... |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar HL kadar ayrıntılı grafikler görmedim ben, Crysis'e göre vasat bile kalsa bence grafik detayları olarak onun kadar iyi diyebilirim ve motoru acaip iyi. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |