Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: HDR video İşte Photoshop'a action yazabilirsin, ama o bile çok uğraştırır sonrasında.Bunu yapabilen yazılımcılar vardır elbet, ama mantıklı olur mu bilemem. Üç Maymun acaip HDR gibi duruyor mesela. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: HDR video Manuel olarak saniyede 24 kareyi, her karenin 3 tane çıktısını farklı pozlama ile alıp tekrardan pozlamasını yapıp video haline getirme, ohhş yazarken yoruldum.Bir yazılım yazılabilir bunun için, otom... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Post'ta focus yapabilen kamera Adam Canon Profesörü zaten:D Ünvana bak.Ama apışıp kaldım orası ayrı:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Kamera alacağım (Sony sr12e? Başka bir kamera?) HV30 |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: HV30 & Dvd Sorunu DVD-Video o kaliteden daha iyi olmaz malesef.Festivaller DVD-Video kabul eder, DVD'nin içersine herhangi bir formatta video dosyası yazman ve yollaman orada izlenemez anlamına gelmektedir ve elenirsin... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Benim de söyleceklerim var mıydı o bölüm olabilir veya burası da iyidir:D |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 Bence saçma.Video yolla yapim diyorsun, o ayrı Eylem'in dediği gibi zilyon tane program var.Ama teorik olarak incelediğimizde hiçbiri gerçek anlamında 24'ü 25'e çeviremez.Yoksa böyle bir kıstas olmazd... |
18 yıl önce |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 Sadece tek bir cümle kuruyorum manuel olarak 25 kareyi 24 hızda filme işeyebilirsin.Ama dijital olarak hayır. |
18 yıl önce |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 Aslanlar gibi mümkün değil işte hele dijitalde asla, dijital sadece pratik olarak yapar teorik olarak yapamaz asla.Yani sana bir kare asla veremez.Ama telesine verir, telesine filme yapılır demedim ki... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Projektör Çerçeveyi unutun bence çok zor olur yani tanıdık bir demirciye belki. |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 Biz Türkiye'de yaşıyoruz ve Türkiye'nin formatı PAL'dır.Ben gidip Amerika'daki festivalden konuşmuyorum.Altın Koza, Altın Portakal, Marmara, Yok efenim Yıldız ... gibi "Türk" kısa film festivalleri ve... |
18 yıl önce |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 Sayısal Medyam SECAM zaten PAL formatıdır.2.si Festivaller öneleme kopyasını sadece DVD isterler, festival kopyası her zaman BETACAM veya MiniDV'dir. 3.sü saniyede 24 kare oynayan bir videoya sıfırdan... |
18 yıl önce |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 Festivaller NTSC kabul asla etmez, Ondan festivalleri unutun. İnternet veya HD plazma lcd tvlerde kullanıcaksanız alabilirsiniz, yoksa kimse tv'de izleyemez, zaten kısa filmi kim tvde izliyor o da ayr... |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! 600 lira daha ucuza: |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 HV301.419 |
18 yıl önce |