Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: HDR video

İşte Photoshop'a action yazabilirsin, ama o bile çok uğraştırır sonrasında.Bunu yapabilen yazılımcılar vardır elbet, ama mantıklı olur mu bilemem. Üç Maymun acaip HDR gibi duruyor mesela.

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Cevap: HDR video

Manuel olarak saniyede 24 kareyi, her karenin 3 tane çıktısını farklı pozlama ile alıp tekrardan pozlamasını yapıp video haline getirme, ohhş yazarken yoruldum.Bir yazılım yazılabilir bunun için, otom...

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Cevap: Post'ta focus yapabilen kamera

Adam Canon Profesörü zaten:D Ünvana bak.Ama apışıp kaldım orası ayrı:)

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Kamera alacağım (Sony sr12e? Başka bir kamera?)

HV30

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: HV30 & Dvd Sorunu

DVD-Video o kaliteden daha iyi olmaz malesef.Festivaller DVD-Video kabul eder, DVD'nin içersine herhangi bir formatta video dosyası yazman ve yollaman orada izlenemez anlamına gelmektedir ve elenirsin...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Benim de söyleceklerim var mıydı o bölüm olabilir veya burası da iyidir:D

18 yıl önce
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35

Bence saçma.Video yolla yapim diyorsun, o ayrı Eylem'in dediği gibi zilyon tane program var.Ama teorik olarak incelediğimizde hiçbiri gerçek anlamında 24'ü 25'e çeviremez.Yoksa böyle bir kıstas olmazd...

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce

Sadece tek bir cümle kuruyorum manuel olarak 25 kareyi 24 hızda filme işeyebilirsin.Ama dijital olarak hayır.

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce

Aslanlar gibi mümkün değil işte hele dijitalde asla, dijital sadece pratik olarak yapar teorik olarak yapamaz asla.Yani sana bir kare asla veremez.Ama telesine verir, telesine filme yapılır demedim ki...

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: Projektör

Çerçeveyi unutun bence çok zor olur yani tanıdık bir demirciye belki.

Forumda Sinema'da Işık

18 yıl önce

Biz Türkiye'de yaşıyoruz ve Türkiye'nin formatı PAL'dır.Ben gidip Amerika'daki festivalden konuşmuyorum.Altın Koza, Altın Portakal, Marmara, Yok efenim Yıldız ... gibi "Türk" kısa film festivalleri ve...

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce

Sayısal Medyam SECAM zaten PAL formatıdır.2.si Festivaller öneleme kopyasını sadece DVD isterler, festival kopyası her zaman BETACAM veya MiniDV'dir. 3.sü saniyede 24 kare oynayan bir videoya sıfırdan...

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce

Festivaller NTSC kabul asla etmez, Ondan festivalleri unutun. İnternet veya HD plazma lcd tvlerde kullanıcaksanız alabilirsiniz, yoksa kimse tv'de izleyemez, zaten kısa filmi kim tvde izliyor o da ayr...

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

600 lira daha ucuza:

18 yıl önce

HV301.419

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce
Sayfa 186 / 397