Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Satilik Canon HV30 Fiyatı oldukça iyiymiş Raynox'u düşününce. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: DVD en editlemek m2p |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Windows RAM sınırı Sürücülerin geneli var zaten 64bit, programlar ise çalışıyor.Ama CS4 için geçilir 64bit'e CUDA'da destekli of of:) Bu arada bi not düşeyim. CUDA,Kablosuz internet şifrelemesini CPU'a göre 100 kat daha... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Normal cekilmis bir fotoyu genis aci cekilmis gibi göstermek İstediğin objeleri kesip çıkartıp büyütebilirsin.Ama sorunu anlamadım geniş açı ile ne alakası olduğunu. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Windows RAM sınırı XP 64bit geç bence.Hoş SP2 duyuruldu Vista için. Ben de geçmeyi düşünüyorum. XP 32bitXP 64bitVista 64bitzorlamazsa bi de Ubuntu kurucam:D |
18 yıl önce |
|
Cevap: Windows RAM sınırı 🙂 Ne bilim onlarla uğraşan bunları biraz bilir diye didiydim. |
18 yıl önce |
|
Cevap: DVD en editlemek Vob uzantısını m2p yap editleyebilirsin. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Windows RAM sınırı Sen o kadar depi mepi bil gel burada takıl:)64bit işletim sistemi lazım forumda epey tartışıldı, arama yaparsan çıkacaktır. |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) İçim gitti içim...ah ah kırılır mı yakılır mı edilir mi onlara. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güneşin Oğlu HAHAHA merakla bekliyorum 🙂Güzel birşeye benziyor, Polis'e bayılmıştım. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Prosedür o zaman:) İki ekran kartı ile gelecek Nvidia chipsetinin yeni özelliği kullanınca harici çalışsın kullanmadığın zaman az elektrik yaksın ve sistem kaynaklarını kullanmasın diye onboard ekran ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Yeni macbooklar geldi:) Apple, bugün düzenlediği bir basın toplantısı ile yeni MacBook, MacBook Pro ve LED Cinema Display monitörünü duyurdu. Teker teker detaylara bakalım. İlk olarak MacBook ve MacB... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Niye İran'dan acaba:DAcaba acaba acaba.. Türk yönetmenlere, senaristlere, yapımcılara olanak yok tabi. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: FOX KANALININ TÜRKIYEDE KI YERI Yok hayır kanal değişti yani TGRT alt yapısı FOX TV oldu.TGRT devam etmiyor yöneticileri. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Insafli Bir Ucret Karsiligi Montaj Yapacak Arkadas Araniyor! Bayram, özelden mesaj atabilirsin. Birşeyler ayarlarız. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |