Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Brothers in Arms Hells Highway'a başladım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Karta kayıt yapanlarda kalitesi daha düşük oluyor.Sen bilirsin. Mikrofon olarak;Sennheiser EW112 P-G2 öneririm.Şuanda £350-450 arasıymış.Ebay'de 550 dolar |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Warhead birazcık düzeltmeler yapılmış sanırım, ben de geçen bitirdim, çok kısa geldi ama klasik olmaya aday. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: After Effects ile ilgili bütün sorunlar Büyük olasılıkla yüklediğin setup dosyası eksikti ondan bu tür hatalar çıkar. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Wiles ( Hile ) Cannes'da yönetmen olmayan jüriler;(senin deyişinle eleştirmenler..) Maggie CheungToni ColetteMichel Piccolive bu sene sanırım Orhan Pamuk Yeterli olmuştur sanırım. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Wiles ( Hile ) @tekrar:Eleştirmenler film çekmez, film eleştirir.Cevap yazıcaktın başlık açtın sanırım. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap Eleştirmenler film çekmez, film eleştirir.Cevap yazıcaktın başlık açtın sanırım. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Wiles ( Hile ) Gangısterler de hastane önü bekler gibi avukat beklemezler bence:D Asıl gangıster ne ya töbe töbe |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Selçuk Kuru Fotoğrafları Jpeg hareketli fotoğraflarda işe yarıyor 3-6 tane yapabiliyorsun kafana göre:) AEB ile bende kedimi çektim senden gaza gelip 😛 |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Isiklandirma ve kan efekti. Fotoğraflarını paylaşırsan ışıklandırma çözümü sunabiliriz. |
Forumda Sanat Yönetimi |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Wiles ( Hile ) O değilde bunlar kimKurgu : Joany WoodGörsel Efektler : Mika Clampton :D:D:D Ayrıca umuma kapalı mahalle olmaz.Telif yasasından bir haber olmanızda ayrı tabi ki.Onu da geçtim sözde avukat rolüne bürün... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Selçuk Kuru Fotoğrafları Zaten HDR için o:)EOS makinelerde de var.Başta ayar yapıp bas-çek modu. Sonrasında atıyorsun programa ve birleştirmek kalıyor. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar Fiyatı bence Türkiye standartlarına göre uygun.Red olduğunu düşünürsek klipler için makul. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Deception7,5/10 IMDB böyle bi filmi yine yermiş.İzlemenizi tavsiye ederim ben üşenmeyip Bluray rip indirdim, görüntüler olağanüstü çok beğendim, Hikaye klasik hollywood egzantiriklerinden ayıran şey f... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güneşin Oğlu filmin fikri bir günde çıkmış, senaryosu 9 günde yazılmıştır:D |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |