Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Brothers in Arms Hells Highway'a başladım.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Karta kayıt yapanlarda kalitesi daha düşük oluyor.Sen bilirsin. Mikrofon olarak;Sennheiser EW112 P-G2 öneririm.Şuanda £350-450 arasıymış.Ebay'de 550 dolar

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Warhead birazcık düzeltmeler yapılmış sanırım, ben de geçen bitirdim, çok kısa geldi ama klasik olmaya aday.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Büyük olasılıkla yüklediğin setup dosyası eksikti ondan bu tür hatalar çıkar.

Forumda After Effects

18 yıl önce
Cevap: The Wiles ( Hile )

Cannes'da yönetmen olmayan jüriler;(senin deyişinle eleştirmenler..) Maggie CheungToni ColetteMichel Piccolive bu sene sanırım Orhan Pamuk Yeterli olmuştur sanırım.

Forumda Arşiv

18 yıl önce

@tekrar:Eleştirmenler film çekmez, film eleştirir.Cevap yazıcaktın başlık açtın sanırım.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap

Eleştirmenler film çekmez, film eleştirir.Cevap yazıcaktın başlık açtın sanırım.

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Gangısterler de hastane önü bekler gibi avukat beklemezler bence:D Asıl gangıster ne ya töbe töbe

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Selçuk Kuru Fotoğrafları

Jpeg hareketli fotoğraflarda işe yarıyor 3-6 tane yapabiliyorsun kafana göre:) AEB ile bende kedimi çektim senden gaza gelip 😛

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

18 yıl önce
Cevap: Isiklandirma ve kan efekti.

Fotoğraflarını paylaşırsan ışıklandırma çözümü sunabiliriz.

Forumda Sanat Yönetimi

18 yıl önce

O değilde bunlar kimKurgu : Joany WoodGörsel Efektler : Mika Clampton :D:D:D Ayrıca umuma kapalı mahalle olmaz.Telif yasasından bir haber olmanızda ayrı tabi ki.Onu da geçtim sözde avukat rolüne bürün...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Selçuk Kuru Fotoğrafları

Zaten HDR için o:)EOS makinelerde de var.Başta ayar yapıp bas-çek modu. Sonrasında atıyorsun programa ve birleştirmek kalıyor.

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

18 yıl önce
Cevap: RED Kameralar

Fiyatı bence Türkiye standartlarına göre uygun.Red olduğunu düşünürsek klipler için makul.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Deception7,5/10 IMDB böyle bi filmi yine yermiş.İzlemenizi tavsiye ederim ben üşenmeyip Bluray rip indirdim, görüntüler olağanüstü çok beğendim, Hikaye klasik hollywood egzantiriklerinden ayıran şey f...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Güneşin Oğlu

filmin fikri bir günde çıkmış, senaryosu 9 günde yazılmıştır:D

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 184 / 397