Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Aşk tutulması Orjinali: |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Marpuçyo - Sonbahar (Klip) @baco, dağ bayır olunca rüzgar gırla oluyor haliyle:) bir de adaptörle takınca merkez kaç, hasan tut noktasından bağlamadık kamerayı ondandı. @carbendi, Renkleri AE'de 55mm Plug-inleri ile verdim. Poz... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: jvc pro hd Tarkan kullanıyor diye biliyorum.Kameranın bir çok modeli var HD100 HD111 HD250 gibi. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri Ah böyle bi site arıyordum Vimeo.com bana yetişmişti HD olarak, hah bunlardan belgesel çıkar vallahi çok sağol. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) PUAHAHA!O değilde Adnan Hoca da kapattırıyor artık. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dokuz Bir önceki filmi de Ara da öyleydi sanırım. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Eee tabi Lensbaby sadece bir aparat, öbürü başlı başına bir objektif, ama Lensbaby sanırım 120 dolar civarı birşeydi, fiyatına göre herkül hesabı. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Marpuçyo - Sonbahar (Klip) Kamera: Panasonic DVX102 + Hey35 / SIGMA 28-105mm 2.8-3.5 + Nikon 50mm 1.8Kurgu: Adobe Premiere + After Effects Klip bir günde(çekim süresi 4-6 saat arası) çekildi. Edit:Vimeo eklendi. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Marpuçyo - Sonbahar (Klip) Marpuçyo - Sonbahar (2008) Yönetmen: Mustafa KenanGörüntü Yönetmeni: Barış AkyüzKurgu: Barış Akyüz Vimeo:(yüksek kalite)Youtube(düşük kalite) Rapid:(30mb) İndirilen dosya Divx 6 desteklemektedir, www... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Aynı şey işte:)Ucuzu o tabi Tilt-shift araba fiyatı. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Müthiş bir video, özellikle araba kullananların seyretmesi şart: oha oha oha.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Lensbaby |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Bu site mahkeme kararı ile engellenmiştir. Bu site Türk Sinemasına katkı sağlayabilir olacağından, ileride Türk Sinemasına değerli kişiler kazandırabilir, bizi sıkıntıya sokabilir diye.RTE'nin keyfi g... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Yani bir bakıma öyle, ürünlerin uluslararası garantisi yoksa örneğin, Apple, Asus bildiğim markalar burada garantisinden faydalanamazsın. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Ben cevabımda demiştim, tekrar belirteyim.Garanti dışı ürün alacaksın ama parası ile yapacaklardır.demiştim. |
18 yıl önce |