Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Aşk tutulması

Orjinali:

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Marpuçyo - Sonbahar (Klip)

@baco, dağ bayır olunca rüzgar gırla oluyor haliyle:) bir de adaptörle takınca merkez kaç, hasan tut noktasından bağlamadık kamerayı ondandı. @carbendi, Renkleri AE'de 55mm Plug-inleri ile verdim. Poz...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: jvc pro hd

Tarkan kullanıyor diye biliyorum.Kameranın bir çok modeli var HD100 HD111 HD250 gibi.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: İlginç / Faydalı / Güzel Web Siteleri

Ah böyle bi site arıyordum Vimeo.com bana yetişmişti HD olarak, hah bunlardan belgesel çıkar vallahi çok sağol.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

PUAHAHA!O değilde Adnan Hoca da kapattırıyor artık.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Dokuz

Bir önceki filmi de Ara da öyleydi sanırım.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Eee tabi Lensbaby sadece bir aparat, öbürü başlı başına bir objektif, ama Lensbaby sanırım 120 dolar civarı birşeydi, fiyatına göre herkül hesabı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Marpuçyo - Sonbahar (Klip)

Kamera: Panasonic DVX102 + Hey35 / SIGMA 28-105mm 2.8-3.5 + Nikon 50mm 1.8Kurgu: Adobe Premiere + After Effects Klip bir günde(çekim süresi 4-6 saat arası) çekildi. Edit:Vimeo eklendi.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Marpuçyo - Sonbahar (Klip)

Marpuçyo - Sonbahar (2008) Yönetmen: Mustafa KenanGörüntü Yönetmeni: Barış AkyüzKurgu: Barış Akyüz Vimeo:(yüksek kalite)Youtube(düşük kalite) Rapid:(30mb) İndirilen dosya Divx 6 desteklemektedir, www...

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Aynı şey işte:)Ucuzu o tabi Tilt-shift araba fiyatı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Müthiş bir video, özellikle araba kullananların seyretmesi şart: oha oha oha..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Lensbaby

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Bu site mahkeme kararı ile engellenmiştir. Bu site Türk Sinemasına katkı sağlayabilir olacağından, ileride Türk Sinemasına değerli kişiler kazandırabilir, bizi sıkıntıya sokabilir diye.RTE'nin keyfi g...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Yani bir bakıma öyle, ürünlerin uluslararası garantisi yoksa örneğin, Apple, Asus bildiğim markalar burada garantisinden faydalanamazsın.

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Ben cevabımda demiştim, tekrar belirteyim.Garanti dışı ürün alacaksın ama parası ile yapacaklardır.demiştim.

18 yıl önce
Sayfa 180 / 397