Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Mustafa filminin kamera arkası görüntüleri Bence prodüksiyon ne kadar büyür ise, işteki risk o kadar artar.Örneğin, Turkcell bile bu projeye sponsor olmadığını düşünürsek daha başka sponsor olmayan ne kadar firma vardır bazı şeylerden korkarak... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var O kadının tipi nedir ya! Fırat tiplemesine benziyoo eneeeee.. Artık ne desek boş ya, 70 yaşındaki dede sen kalk sübyanları mıncıkla sonra kalkıp bir de elini kolunu sallaya sallaya dolaş.. O değilde t... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mustafa Ismarlama yazı oldukları ne kadar belli Sabah Gazetesinin. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bağımsız Amerikan Sineması www.b2dergi.com |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 5200 mm f14 lens!!! O baş kısmı netlik halkası ehüeha |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Projemizde çalışacak ekip arıyoruz. Gözü kapalı bir şekilde yapılacak şey değil ki bu, proje görüldükten sonra karar verilir. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Call of Duty 5 Multiplayer Beta oynuyorum ben de:) Fena yapmamışlar COD4'de heli geliyordu burada da köpek salıyorsun:D biraz saçma ama napalım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Projemizde çalışacak ekip arıyoruz. Projeyi görebilme imkanımız var mıdır? |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Canon HV30 satın alma SORU rehberi 🙂 Yaka mikrofonu takabilirsin.XLR çıkışı olmayan bütün mikrofonlar çalışır. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Evet sonunda göbek atıcaz masaların üstüne çıkış veya kendimizi yakıcaz zamlı doğalgaz ile. M.Gökçek gibi şş..lerin Botaş'tan aldıkları ve belediye olarak halka sattıkları katrilyonlar tutarındaki öde... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mozole Mirach _ Mucize (Klip) -KLİP EKLENDİ Süheyp döktürmüşsün çok güzel olmuş klip eline sağlık:) Görüntüler çok başarılı, renklendirme de bir o şekilde.Geçişler klipte tutuyor insanı.Eline sağlık güzel bir rap klibi olmuş yoo yoo çek dis aot... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Eğer NTSC PAL değişkenliğini soruyorsan arada bir fark yok.Genel kurgu mantığını soruyorsan kişinin kullanımına yani rahatlığına göre değişir tabi o. Genelde kaba kurgu ile başlanır, görüntüleri döşer... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! 1.Kutusundan çıkartsın, faturayı göstermesin farklı bir yerde bulunsun ve sorulursa kendi kamerası olduğunu söyler, bavula koysun direk. 2.-3.HDV kasetler var almışken onlardan al ucuza bulursan burad... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Premiere ile nasil vcd hazirlanir. Daha nasıl yardımcı olabiliriz ki? Sunduğumuz alternatifler en pratikleri ve kullanılanları, paint ile de vcd yapabilirsin gibi şeyler mi bekliyorsun cevap olarak tam anlayamadım?! |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var CS4 çıktı, yeni programları ile beraber geldi, Master'ı deneyin derim.Ben kurucam yakındır. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |