Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Artık sabah oynayacağım:)Merakla bekliyorum:DFormatın zamanı geldi kasmaya başladı makine çünkü.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Sorulara Cevap Geliyor.

Tabi programlar için zaten onları yapıyor genelde, lisansı hiçbir işe yaramıyor açıkcası ben kopya kullanıyorum ama orjinal lisansladım xp'yi ve atraksiyonlar çok saçma.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Premiere ile nasil vcd hazirlanir.

Videonu hazırla Nero'yu aç orada VCD yapabilmen için gerekli her şey var.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Ani Reboot

Bir tane site vardı sistemi giriyordun ne kadar çektiğini çıkartıyordu sana.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Ani Reboot

460 watt tam çekmez ki zaten.

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Fallout3 iniyo, Dead Space iniyo, Spiderman yine dandik bi oyun çıkarmış indirelim bakalım, ha CS4 Master Collection'da geldi oh oh:)Spore iniyor bir de.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: VCD ve DVD Kayıt İçin Kart Önerisi

Bir tane capture kartı al veya tv kartı hepsinin işini görür zaten.

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Toplu mail atıldı ondandır tepkilere dayanamamıştır.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Devrim Arabaları

Filmi geçenlerde izledim, dijital çekilmesine rağmen çok güzel işlenmiş bir film bence, hikayede güzel işlenmiş tabi bazı sorunları var ama güzel üstesinden gelinmiş bence Devrim olmuş.. Belki şuanki ...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Aralık-Ocak İstanbul-İzmir

Bostancı'dan biniyorsun dolmuşa, 20 25 dakkada Taksim'desin. Yalanın bu kadarı.Valla ben saat gece 1'den sonra ancak 25dakikada Bostancıda oldum.Gün içersinde Bostancı'dan Taksime gidiş zamanın minimu...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: İp Bürosu

Aynı ip sorun olmuyorsa tabi, ben farklı bir site yazıp bende olan ip ile denemiştim açmamıştı ama youtube açıyor örneğin. !!ayrıca eğiiiigiii haniii benim sana dediğim fotoğrafları yollayacaktın bak ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

anladık herhalde Ailen 3'de kırpılan filmlerden zaten.Sen filme Ailen ile karşılaştırdın sandım ben, ondan ikiside bilimkurgu.Açıkcası çok dandirik film Babylon A.D. Hiçbir şeyi ile kurtaramıyor, efek...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: İp Bürosu

Çok güzel bir başlık olmuş, eline sağlık😀 ben de verirdimde müstescentubeların ipleri hep:P

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Aralık-Ocak İstanbul-İzmir

Haha güldürme egi, Taksim'e anadolu yakasından ortalama 1,5-2 saate geçiyorsun. Hiçbir buluşma Kadıköy'de olmadı.Hep Taksim, ne varsa orada.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Bence çok vasat bir filmdi, yani filmin hiçbir amacı ve hikayesi sağolsun stüdyo tarafından aktarılmadı demekki, aksiyondan başka birşey yoktu yani 2.si olacaksa 1.sini tekrar çekmeleri lazım demektir...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 178 / 397