Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Realtime Edit

Ex'i yok PCI-E için yapılmış.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce

Gelen görüntü değilde attığımız görüntü diyince yani capture sonrasında kurguda hızlandırmak olarak anladım ben.HDMI az modelde var JVC, Samsung fln koydu sanırım yenilerine.Ama tabi HV kadar iyi deği...

18 yıl önce
Cevap: "Son Düşüş" Kısa Metrajlı Aksiyon Filmi

Kuzen, komşu veya mahalleden arkadaşı olduğunu varsayarak birşey diyemiyorum..Adu-ket!

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Projemizde çalışacak ekip arıyoruz.

Evet Cemre yakışmıyo ckkss cks.:DMail adresimi ilettim, projeyi yollarsan okuma fırsatım olur.

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: HV30 çok ucuz ama?

VIXIA bildiğim kadarı ile LCD'sine verilen özel adı?Yanılıyor muyum muyum mu.

Forumda Kamerayı Bulmak

18 yıl önce

Çevirmek derken?HDMI giriş çok daha iyi HDMI çıkış kameran varsa, aynı zamanda çıkış da alabiliyorsun HDMI olarak. Firewire her pc'de var onu geçtim capture firewire yap, Pre, AE, PS, FCP hepsini hızl...

18 yıl önce
Cevap: Üç Maymun

Valla şöyle de olabilir film dijital çekildi ya, direk dijital projeksiyona bağlamışlardır Betacam kaset fln veya başka türlü öyle gösteriliyordur ucuz olsun diye NBC öyle ya bir sürü ödül kazan hala ...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

😀 Fallout 3 yanımda dvd olarak duruyor, ben ona o bana bakıyor... yokum, gitiim, bıraktım forumu:P

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Biraz pahalı olsadawww.computorium.com/Brands/10000019/Details.aspx

18 yıl önce

Black Magic İntensity

18 yıl önce
Cevap: Üç Maymun

Digital gösterim iyi birşey değil ki?:S:S4K makineden veriyorlar bildiğim film ile yansıtılmıyor.Ama Cinebonus nasıl dijital verir ki:s Çok saçma, Dijital film makinesidir büyük olasılık.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Bugün ne öğrendim?

Norton Ghost kullanıyorum ben, Acronis'de iyidir, deneyim bi.Antivir'den acaip memnunum, kasmadan işini görüyor yanında da Online Armor kullanıyorum gene bedava bir firewall programı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Doğrudur, bilemem o kadarını tabi ki, sadece bana at hırsızı tipi ve böhük sesi ile çok kolpa gelmişti o kadar.Tabi ki piyasada çoğu rap sanatçısı kolpa o ayrı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

😀 hah ben kendi gerçeklerimi söyledim, herkese uymayabilir.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Sagopa Kajmer kadar dandirik rap yapanı görmedim açıkcası, eksisozlukten bulduğu felsefik sözleri arka arkaya söyleyerek andırgrant rep yapanziyim ben diye zıplıyor ortalıklarda.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 176 / 397