Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: İdeal Film

Sinema tadında görüntüleri olmalı bence ana başlık filmde budur, gerisi teferruat.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Barış Akyüz'e açık Mektup

Özür başına minidv düşsün emi..😀 PC formatlıyorum şuanda(yalanın böylesi deme öbür pcden giriyorum) Bre ibiş bree, tasarımı yolladın akabinde sana vermedim mi anasayfayı:)Bekle biraz gelecek heç merak...

Forumda Film Fabrikasi.com

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Total Recall 8/10 3. izleyişimArnold'un en iyi filmlerinden bir tanesi18 yaşında bir filme göre inanılmaz efektler, doyurucu bir senaryosu var.Verhoeven'dan bir film.Şuan Azazel diye bir film çekiyor ...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: RED Kameralar

Valla firma köklü duruyor, zaten daha gün yüzüne çıkmış bir alet de değil.Önceki kameralarının görüntülerini izledim. www.showreel.ru/eng/Rozhkov Olabiliyormuş demekki.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: RED Kameralar

Poşette geliyor su atıp kaynatıyorsun kamera oluyor, Kınor.:)

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Neden Macintosh?

Bilgeadam uzak dur bence:D Bana da yollarmısın merak ettim Sprite'ın hangi reklamı?

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Ahh ah ah ah...Geri zekalı bu millet:D

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Mustafa

Yahu çok merak ediyorum gidemedim bir türlü bu filme.Ben anlamadım yahu Atatürk'ü ne olarak gösteriyorlar ki, bildiğin insan değil mi bu, filmin amacı bu değil mi zaten! Yoksa ismi ULUÖNDER: ATATÜRK g...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: "Ücretsiz sinema kursları başlıyor ."

Çok güzel etkinlikleri var geçen sene de böyleydi sanıyorum, Koza ve Portakal da bunlardan yapmıştı.Bursa da olan için fırsat claghairestaring git:D

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Realtime Edit

SD videolar zaten realtime oynatır sorun çıkartmaz ki.

18 yıl önce
Cevap: Neden Macintosh?

İllegal paylaşımlar yasaklandı (yan cebime koy)Shake nette çok tutorial'ı var.Genelde her programın artık ilaç*ı var.Beni tek üzen 3dsmax yok o kadar.

18 yıl önce
Cevap: Kamera formatı

Kameran nedir?

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Balon Çoğaltmak

Ehü odak halkası o 😳

Forumda Kurgu

18 yıl önce
Cevap: Projemizde çalışacak ekip arıyoruz.

Ayakçı arıyormuş kıza hava atıcam diye:) İyimiş iyi.:D

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Realtime Edit

Yok portlu olanlarıda var.Eski Printer portları vardı ya 😀 onlara benziyor.Ona istediğin giriş çıkışı takabilen bir adaptörün var o şekilde taktın mı pc tanıyabiliyor decki.

18 yıl önce
Sayfa 175 / 397