Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Greenbox Perde

Baco en uygunu sirkecide var.Başka nette var bir de.O kadar.İkea'da var:) Ama bildiğin perde tabi o.Ben alıp denemiştim oradan fena değildi.Ama Sirkeci'de orjinal alırsın.

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Laser Rifle ve Power Armor var tabi. Herşeyi geçtim; 2008'deki kehanet için 2 ay var.30 senede Avrupa'daki kimyevi atıklar ve nükleer kalıntılar nasıl yok oluyor da müslümanlar oraya yerleşiyor?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Evet hatta yeni açılımlar getirmek lazım böyle tek cümle ile mi özetlemiş Vanga hepsini, insan biraz tüyo verirdi.Ben netten buldum hemen:P Ama baconun ki çok iyi olmuş.Parantez içleri ayrı güzel:D:D ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Neyseki o zamana kadar ölmüş olacaz.Fallout 3 gibi olacak dünya yani..2008 - 4 ulkenin 4 devlet baskanina suikast girisiminde bulunulacak ve bu 3.dunya savasinin baslama nedenlerinden biri olacak. dun...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler

Bayram alır kaçarmış ne gülerim:)Şaka bir yana tabiki böyle bir şeyi komisyonsuz yapmak büyük yardımseverlik.

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Eskişehir

Benim sınavlar daha yeni başlıyor:D Hatta sınav var onu bekliyorum, okuldan girdim şuanda.

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey!

Evet aynı kaydeder kayıt 1440x1080 olur.Native stüdyoda bilgisayara bağlı olarak Baco'nun dediği kart ile canlı kayıt ile olur.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce

Full HD kayıt yapamaz.HV20-30 Full HD kayıt imkanı sadece nativede.

18 yıl önce

HDV kaset drop vermez sana.Eğer drop verirse GOP olarak yani Group of Picture olarak 2-5 kare aynı anda verir ve kulanılmaz olur.Ben de 2 tane HDV kaset var burada 28-30 arası değişiyor.Derim ki risk ...

18 yıl önce
Cevap: RED Kameralar

Serdar Öztop'un klibini hayranlıkla izlemiştim, eline sağlık daha iyi işlerle görmek dileğiyle.RED hayırlı olsun umarım en güzel şekilde kullanırsın.

18 yıl önce
Cevap: Rapidshare Premium Account

2.5GB mi:S pöff

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Barış Akyüz'e açık Mektup

Hahaha kopardınız ya kayışı:DFilmfabrikasına kayifiyeli forum ustası aranıyor.

Forumda Film Fabrikasi.com

18 yıl önce
Cevap: ali demirel fotoğrafları

Orası öyle amaxD yani filtrenin bi adı yok mu?Sepia efekti bu ama sen farklı birşey yapmış olabilirsin.After Effects'de bu efektlerin aynıları var zaten.

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

18 yıl önce
Cevap: ali demirel fotoğrafları

Efektin adı nedir?

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

18 yıl önce
Cevap: RED Kameralar

SSD HDDli LCD dikkat edersen:DAyrıca Scarlet gibi bir modeli de var HV30'dan biraz daha büyük:P

18 yıl önce
Sayfa 174 / 397