Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Greenbox Perde Baco en uygunu sirkecide var.Başka nette var bir de.O kadar.İkea'da var:) Ama bildiğin perde tabi o.Ben alıp denemiştim oradan fena değildi.Ama Sirkeci'de orjinal alırsın. |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Laser Rifle ve Power Armor var tabi. Herşeyi geçtim; 2008'deki kehanet için 2 ay var.30 senede Avrupa'daki kimyevi atıklar ve nükleer kalıntılar nasıl yok oluyor da müslümanlar oraya yerleşiyor? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Evet hatta yeni açılımlar getirmek lazım böyle tek cümle ile mi özetlemiş Vanga hepsini, insan biraz tüyo verirdi.Ben netten buldum hemen:P Ama baconun ki çok iyi olmuş.Parantez içleri ayrı güzel:D:D ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Neyseki o zamana kadar ölmüş olacaz.Fallout 3 gibi olacak dünya yani..2008 - 4 ulkenin 4 devlet baskanina suikast girisiminde bulunulacak ve bu 3.dunya savasinin baslama nedenlerinden biri olacak. dun... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.B.D'den Turkiye'ye Pahada Agir Yukte Hafif Aletler Bayram alır kaçarmış ne gülerim:)Şaka bir yana tabiki böyle bir şeyi komisyonsuz yapmak büyük yardımseverlik. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Benim sınavlar daha yeni başlıyor:D Hatta sınav var onu bekliyorum, okuldan girdim şuanda. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Evet aynı kaydeder kayıt 1440x1080 olur.Native stüdyoda bilgisayara bağlı olarak Baco'nun dediği kart ile canlı kayıt ile olur. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Full HD kayıt yapamaz.HV20-30 Full HD kayıt imkanı sadece nativede. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! HDV kaset drop vermez sana.Eğer drop verirse GOP olarak yani Group of Picture olarak 2-5 kare aynı anda verir ve kulanılmaz olur.Ben de 2 tane HDV kaset var burada 28-30 arası değişiyor.Derim ki risk ... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: RED Kameralar Serdar Öztop'un klibini hayranlıkla izlemiştim, eline sağlık daha iyi işlerle görmek dileğiyle.RED hayırlı olsun umarım en güzel şekilde kullanırsın. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account 2.5GB mi:S pöff |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Barış Akyüz'e açık Mektup Hahaha kopardınız ya kayışı:DFilmfabrikasına kayifiyeli forum ustası aranıyor. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
18 yıl önce |
|
Cevap: ali demirel fotoğrafları Orası öyle amaxD yani filtrenin bi adı yok mu?Sepia efekti bu ama sen farklı birşey yapmış olabilirsin.After Effects'de bu efektlerin aynıları var zaten. |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: ali demirel fotoğrafları Efektin adı nedir? |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar SSD HDDli LCD dikkat edersen:DAyrıca Scarlet gibi bir modeli de var HV30'dan biraz daha büyük:P |
18 yıl önce |