Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: jvc gy-hd201E ProHD kamera hk.

Yeni modelleri çıktı HD serisinin.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Alien III7/10

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Fallout 3 😀 iniinha

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Satılık ikili ışık seti

Zaten tekli satılmıyor kitler.Şimdi tabiki alıcı alınacak malın toplam kaç saat kullanıldığını bilemez o ayrı göstergesi olmadığı için.Ama küçük bir araştırma ile alıcı fiyatı görünce vazgeçebilir diy...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

18 yıl önce
Cevap: Görüntünün Bir Kısmını Flulaştırmak

Magic Bullet LOOKS programı oldukça iyi bu konuda.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Satılık ikili ışık seti

Kusura bakma ama çok pahalı satıyorsun.Sıfırı zaten 1.100-1.200 civarı.Baltalamak istemem ama internette 2.elleri 500 dolara kadar düşüyor.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

18 yıl önce
Cevap: Panasonic DVCPro HD P2 Karttan Bilgi Aktarımı

Avid ve FCP direk görüyor diye biliyorum CS4'e de eklenmiş sanırım Baco'nun dediği gibi.Laptop'da genişletilebilir slotlara direk uyumlu P2 kartlar oraya takıp aktarabilirsin.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Ben fantastik ve heyecanlı olur demiyorum ki:)Geleceğe gidilebilir ama geçmişe gidilmesi saçma ve yapılamaz bence diyorum.Gelecekte neden paralel evren ortaya çıksın ki?Sonuçta 3 adım hızı 1 adım hızı...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Rapidshare den baska ve 300MB tan fazla dosya paylasim merke

Rar. ile splite şekilde 3'er 100mblık dosya yap sonra rapidshare.com'a upload et.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: EnSinema KısaFilm Paylaşım Sitesi

Bir açılıyor bir açılmıyor.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Realtime Edit

Oha tamamen gereksiz:DCUDA geldi bunlar tarih oldu:)Çakın bi tane NVIDIA Quadro CX 2.000 dolara.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Greenbox Perde

Tabi işte böyle olur soğuk ışık ile yapabilirsin ancak.İskeletini demiz çubuk ile yapıp üstüne bez geren de var.Nette var bu bulduğun gibi ve yeni fikirler de veriyor.Tabi gerçeği kadar kullanışlı olm...

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce

Öyle kolay birşey değili, fiyatı iyiymiş ama.Softbox'a illa gerek yok.2-3 tane 1000w tavana vurup sonrada perdeyi tekrar aydınlatırsan işi tamamlanır.Bunlar sadece ön kısmı halleder çünkü.Softbox yapm...

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce

Gerçek boyasını alırsan yansıtmaz, zaten duvara değilde, mdfnin üstüne astarla boyuyorlar diye biliyorum.Orjinal boyası parlatmıyor, veya plastik boya alıcaksın belki o bi derece yine parlatmaz.Perded...

Forumda Ticari Ürünler

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Geçmişe yolculuk çok saçma birşey, her ne kadar da paralel evrenler olsa bile veya bu durumda olabilirse bile yine saçma.Zamanda yolculuk ben tek şekilde var olabileceğine inanıyorum. 4. boyut kavramı...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 173 / 397