Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: ışık/ses ekipman önerisi hydrargyrum medium arc length iodide. civa buharı bazlı, arklı bir ampül çeşiti demek oluyor. Bana farketmez, suyumu gübremi verin ben yetişirim. |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: ışık/ses ekipman önerisi Zamanım olursa yardımcı olurum, bana senaryoyu ve çekim takvimini iletin de.Bence hiç Redhead ile uğraşmayın elinizde HMI ışık varmış, direk onlara yoğunlaşın derim ben. XLR çıkışı ufaltıp deneyin der... |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Yarın öğleden önce olabilir o halde, herkese uyarsa. Mekan fikirlerinizi yazın isterseniz benim aklımda,Los Amigos (Varuna)Varuna Gezginveya Adalardaki Arka Bahçe fln geliyor.Siz ne dersiniz? |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: ışık/ses ekipman önerisi Fazla mal göz çıkarmaz, al hepsini:) |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: Satılık ikili ışık seti Kusra bakma yorumumu yapmıştım ben sadece.Paketi açılan ürün her zaman ikinci el ürün olur, bunun enayilik ile alakası yok.Son model bi araba alsan 10 metre bile yapsan 2.el olmuş olur, demek istediği... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: RED Kameralar Çoşmuşlar iyice beyin seç fln:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar COD5 ve Red Alert 3 denicem Left 4 Dead'de güzele benziyor, ama zombili oyunlarda hafif tırsak olduğum için pek yanaşmadım.Demosunu geçen vermişler belki denerim. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir 1.hepatitb2.red_thermite |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İbretlik Filmler - Hatalar hahahaah bu ne yahu16:00 ile 22:00 saatleri arasında MSN de.MSN de yazışmak ve görüşmek için [email protected] adresini kişi listenize ekleyebilirsiniz |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Tam puan verdiğiniz filmler Eternal Sunshine of the Spotless MindAvalon |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Eskişehir Olur farketmez?Pazar daha uygun sanırım haftasonu fln.Kimler geliyor önce bi liste oluşturalım, sonrasında mekan ve saat kararlaştırırız. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Nası anlamadım?:) |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Codec Laneti O zaman hiç anlamı yok CS4 zaten hoppala zıppala yöntemi ile ordan oraya atıyor dosyaları. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Codec Laneti hmm enteresanmış.Yani diskte yer kaplıyor diyorsun ama kurgu hızlanıyor? yanlış mı anladım yoksa? |
18 yıl önce |
|
Cevap: Codec Laneti Lagarith ve Huffyuv'u ilk defa duyuyorum, biraz açarmısınız?:) |
18 yıl önce |