Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: ışık/ses ekipman önerisi

hydrargyrum medium arc length iodide. civa buharı bazlı, arklı bir ampül çeşiti demek oluyor. Bana farketmez, suyumu gübremi verin ben yetişirim.

Forumda Sinema'da Işık

18 yıl önce

Zamanım olursa yardımcı olurum, bana senaryoyu ve çekim takvimini iletin de.Bence hiç Redhead ile uğraşmayın elinizde HMI ışık varmış, direk onlara yoğunlaşın derim ben. XLR çıkışı ufaltıp deneyin der...

Forumda Sinema'da Işık

18 yıl önce
Cevap: Eskişehir

Yarın öğleden önce olabilir o halde, herkese uyarsa. Mekan fikirlerinizi yazın isterseniz benim aklımda,Los Amigos (Varuna)Varuna Gezginveya Adalardaki Arka Bahçe fln geliyor.Siz ne dersiniz?

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce

Fazla mal göz çıkarmaz, al hepsini:)

Forumda Sinema'da Işık

18 yıl önce
Cevap: Satılık ikili ışık seti

Kusra bakma yorumumu yapmıştım ben sadece.Paketi açılan ürün her zaman ikinci el ürün olur, bunun enayilik ile alakası yok.Son model bi araba alsan 10 metre bile yapsan 2.el olmuş olur, demek istediği...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

18 yıl önce
Cevap: RED Kameralar

Çoşmuşlar iyice beyin seç fln:)

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

COD5 ve Red Alert 3 denicem Left 4 Dead'de güzele benziyor, ama zombili oyunlarda hafif tırsak olduğum için pek yanaşmadım.Demosunu geçen vermişler belki denerim.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

1.hepatitb2.red_thermite

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: İbretlik Filmler - Hatalar

hahahaah bu ne yahu16:00 ile 22:00 saatleri arasında MSN de.MSN de yazışmak ve görüşmek için [email protected] adresini kişi listenize ekleyebilirsiniz

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Tam puan verdiğiniz filmler

Eternal Sunshine of the Spotless MindAvalon

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce

Olur farketmez?Pazar daha uygun sanırım haftasonu fln.Kimler geliyor önce bi liste oluşturalım, sonrasında mekan ve saat kararlaştırırız.

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce

Nası anlamadım?:)

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Codec Laneti

O zaman hiç anlamı yok CS4 zaten hoppala zıppala yöntemi ile ordan oraya atıyor dosyaları.

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce

hmm enteresanmış.Yani diskte yer kaplıyor diyorsun ama kurgu hızlanıyor? yanlış mı anladım yoksa?

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce

Lagarith ve Huffyuv'u ilk defa duyuyorum, biraz açarmısınız?:)

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Sayfa 172 / 397