Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: 15 short Ads Mac vs PC

Yeni intel işlemcilere Windows yüklenebiliyor, açıkcası normal bir pc'den daha stabil olabiliyor.Ama bunu ne için yükleceksiniz ayrı.Açıkcası Windows'u sadece 3Dsmax ve oyun için yüklerim.Ayrıca bana...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim

1- eserdem2- eglaia3- baco4- kaydıraklıyılan5- hepa

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Sanatsal insan öyle olunmuyor mu devrik cümle ile:DEvet ya okudumda toparlayamamışım harbidente.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Bana sanırım bayramdan sonra ulaşacak bayramda kapalılarmışmış:)Zaten gelmesin ödevlerim var, onlar bitsin sabah akşam aç susuz oynacam

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Selçuk Kuru Fotoğrafları

lens ne yahu:)

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

18 yıl önce

Tamam ben de başka birşey demedim, dediğim teorinin yalan olduğunu kanıtlamanın kanıtının doğruluğu 100 milyar ayrıca kime göre doğruluğu yani yalan olduğunun ispatı var.İlk gelen futuristik mevzu 1. ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ben nedense fazla tutmadım oyunu single oynadım ama yani pek sarmadı:S

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: A.R.O.G.

Hürriyet haberin altına yorum yapacak düzeyde insanların sinema anlayışı ile film eleştirilemez.Bence film oldukça güzel, sanatsal yönü çok zengin, içerik yeterli.Espriler yerinde ve doyurucu.Ama bell...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Hahaha oha siteye bak tamamen para içerikli propaganda yapılıyor.Gerizekalılar neyi kanıtlayacaklarsa Evrim Teorisi kanıtlanamıyorken bunu 100.000 ytl ödül ile kanıtlamayı nasıl becerecekler.En gerçek...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Forum HatıRası-2006-2007

HahahaxDTahmin ediyorum ya ama merak da ediyorum bekliyorum.

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Açıkcası ben netten oynamak için aldım, ama bazı oyunlarda Live olayında save edebilme olayı zorlaşıyormuş, siliniyormuş COD:WAW gibi.Profili yakalarsalar siliyormuş uzaktan sanırım öyle birşey.Live o...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

biraz zor sanırım Live var netten oynamak için ayrıca SecureRom epey zorlamış ki orjinalde bile sorun çıkartabilir diyorlar.Sınırsız yükleme hakkımız var GTA'da, sadece aktivasyon için internet gerekl...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: HD kameralar arası kıyaslama

Açıkcası geçen bulabilirsem sonra paylaşırım.35mmden tutun, adaptörler ve ham kamera ile çekilmiş aynı plan var. Acaip yararlı bir video bulabilirsem tabi küvette uzanmış bir bayan.Önce 35mm ile başlı...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: Kurban bayramı

Kurban bayramı bence insanın kendine yakışananı kesmesidir.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: HD kameralar arası kıyaslama

D90 zaten Canon'un yanında Hi8 kalıyor.Nikon tam fiyasko ürünler çıkartıyor.Redrock da fiyatının gereğini alamıyor bence.Letus çok daha iyi konumda.Handy de eklenir sanırım yakında.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Sayfa 165 / 397