Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: 15 short Ads Mac vs PC Yeni intel işlemcilere Windows yüklenebiliyor, açıkcası normal bir pc'den daha stabil olabiliyor.Ama bunu ne için yükleceksiniz ayrı.Açıkcası Windows'u sadece 3Dsmax ve oyun için yüklerim.Ayrıca bana... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim 1- eserdem2- eglaia3- baco4- kaydıraklıyılan5- hepa |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Sanatsal insan öyle olunmuyor mu devrik cümle ile:DEvet ya okudumda toparlayamamışım harbidente. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Bana sanırım bayramdan sonra ulaşacak bayramda kapalılarmışmış:)Zaten gelmesin ödevlerim var, onlar bitsin sabah akşam aç susuz oynacam |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Selçuk Kuru Fotoğrafları lens ne yahu:) |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Tamam ben de başka birşey demedim, dediğim teorinin yalan olduğunu kanıtlamanın kanıtının doğruluğu 100 milyar ayrıca kime göre doğruluğu yani yalan olduğunun ispatı var.İlk gelen futuristik mevzu 1. ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Ben nedense fazla tutmadım oyunu single oynadım ama yani pek sarmadı:S |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.R.O.G. Hürriyet haberin altına yorum yapacak düzeyde insanların sinema anlayışı ile film eleştirilemez.Bence film oldukça güzel, sanatsal yönü çok zengin, içerik yeterli.Espriler yerinde ve doyurucu.Ama bell... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Hahaha oha siteye bak tamamen para içerikli propaganda yapılıyor.Gerizekalılar neyi kanıtlayacaklarsa Evrim Teorisi kanıtlanamıyorken bunu 100.000 ytl ödül ile kanıtlamayı nasıl becerecekler.En gerçek... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Forum HatıRası-2006-2007 HahahaxDTahmin ediyorum ya ama merak da ediyorum bekliyorum. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Açıkcası ben netten oynamak için aldım, ama bazı oyunlarda Live olayında save edebilme olayı zorlaşıyormuş, siliniyormuş COD:WAW gibi.Profili yakalarsalar siliyormuş uzaktan sanırım öyle birşey.Live o... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar biraz zor sanırım Live var netten oynamak için ayrıca SecureRom epey zorlamış ki orjinalde bile sorun çıkartabilir diyorlar.Sınırsız yükleme hakkımız var GTA'da, sadece aktivasyon için internet gerekl... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: HD kameralar arası kıyaslama Açıkcası geçen bulabilirsem sonra paylaşırım.35mmden tutun, adaptörler ve ham kamera ile çekilmiş aynı plan var. Acaip yararlı bir video bulabilirsem tabi küvette uzanmış bir bayan.Önce 35mm ile başlı... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Kurban bayramı Kurban bayramı bence insanın kendine yakışananı kesmesidir. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: HD kameralar arası kıyaslama D90 zaten Canon'un yanında Hi8 kalıyor.Nikon tam fiyasko ürünler çıkartıyor.Redrock da fiyatının gereğini alamıyor bence.Letus çok daha iyi konumda.Handy de eklenir sanırım yakında. |
18 yıl önce |