Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Satılık Panasonic hvx200 + Redrock Kamera + Nikon d200 +D300 Redrock'un içeriği nedir acaba? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: Forum HatıRası-2006-2007 hadi özgür hadii artık:)Bekliyoruz gelsin artık. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: ışık/ses ekipman önerisi HVX eskidi HDV olarak ve HDV teknolojisi biraz pahalı onda.HPX modeli daha uygun artık veya daha düşük HMC olanları ama tabi HPX çok daha iyi.Bütçesi olan düşünür bu modelleri. |
Forumda Sinema'da Işık |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Heh payi laf ettiğine göre yedi:)O dağ bayır çimen 3D ondan hoş buldum klibi zaten:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar 🙂 Bence türü çok hoş olmuş, kaliteli görüntüler fln. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Yönetmen Güray Gürsoy (Sineefekt efektçisi, Malt'ın davulcusu) kendisi Malt'ın ilk klibini de çekerek höh dedirten biri:)Sonradan öğrendim o klip yine bunun gibi greenbox çekilmiş.Başarılı oldukça |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Biz de yapalım! (animasyon yapımı için) Kerem Beyit sanırım uluslararası Türkiye'de tek.Daha kaliteli türk işçiliği bu denli görmedim. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İş İlanları : D Gitmeyin çok uzak hehe |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sayısal Medya Ihımm Bahadır Abi B2'den arak yazılara yer varmıydı Sayısal Medya'da.Ayıp olmuyor mu:) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: l'esperance-Turkce Kusra bakmayın görüntüler çok kötü. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Leonardo da Vinci (Education and Culture) - Tanıtım Filmi Görüntü olarak demiştim:)Görüntüler güzel eline sağlık VX2100 ile çekildi ise gayet güzel hatta. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Leonardo da Vinci (Education and Culture) - Tanıtım Filmi Yiğit, senin kulvarın olarak görüntüler güzel, eline sağlık.Kurgu belki biraz yormuş senle ilgisi olmadan. Ama genel mesaj sinirlendirdi beni tabi ki.Avrupa Birliği bayrağı geçiyor, akabinde..Neden uf... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: İş İlanları Hertür okul.Anaokulu>Üniversite skalası. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Nintendo Wii Hakkinda Birsey Soracagim ! Ankara'da bir yer var alırsan oradan firmware güncelleme, içine de fan takıp öyle yolluyorlardı.Böylece dışardan soğutmaya gerek kalmıyordu.Bildiğim Falcon anakartlılarda GPU CPU arası açılmış bölece ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Teknolojik Aletler Lacie'nin deli monitörleri vardır:)Bekleseydin 100liraya bırakıyordum ben bundan. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |