Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: İnternet'ten Videolar

Eylem özür borçlusun bana:D Oku önce mesajlarımı ehü.Valla mkv film indirmeye gerek yok, yakında bunu downloadda edebiliriz, mkv filmi 300mb yer kaplarsa şaşırmam yani.Ayrıca direk HD linki koyulmuyor...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: HDTV'yi Monitör Olarak Kullanmak

42" üstü FullHD progressive ve renk kalitesini yakalayan bi Sony Bravia yeterli, zaten masaüstüne olacağı için sorun oluşturmaz, Yanında Blackmagic HD kart alırsın, direk kayıpsız izlersin tvde herşey...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce

Batman'ı izlemediniz mi?:SVimeo fullscreen yapınca pikseller burdayım diyor, youtube'da fullscreen sanki evdeki mkv. dosyası gibi izledim HD olarak, ayrıca hd embed etmek için vimeo gibi para ödemeye ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Ben evde emo oluyorum sadece:D dışardan eve gelip pokemon nevresimli yatağıma atlayıp ağlıyorum.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Fullscreende hiçbir bozulma yok Vimeo ise tam felaket derecede bozuluyor.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim

Ben gelemicem o halde üzülerek söylüyorum.Artık başka sefere:)

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce

Youtube yapacağını yaptı;HD'e geçti, Vimeo ilk duyulanlarıydı, ama fullscreende hiçbir bozulma yapmadan çok iyi bir teknoloji ile pabucunu dama atıcağı kesin. Batman'dan bir sahne HD olarak.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ben de gördüm fotoğraftan daha fotoşopik gözler mesela ufak çıkmış fotoda filaş patlayınca kısmış haral.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Emo kıvamındasın, birçok emo sanıyorum gözlerine bakıp hayıflanıyordur, ağlasan bi damacana dolar allama aduket. Emo önizlemesi:

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ondan kadıköy yapalım:)

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Biz de yapalım! (animasyon yapımı için)

Piyasanın en iyileri 1) modellemeZbrushMaya2) animasyonMaya3) render motoruMaxwellRendermanVrayBrazil : internet render tarlasıTürk sitesi:

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce

:)Hatırlıyorum, hatırlıyorum.Başımın etini yemiştin:D:D Valla cumartesi olsa taksim bana da uyardı ama, Eskişehir'den buluşma için gelicem pazar günü de trenim olacak geri dönüş için Taksim çok zor ol...

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

Az önce GTA4'ü kurmuş, bir dolu üyelik ile oyuna girmiş bulunmaktayım:DEvet sevinçliyim.Ama oyunda AA açamıyorum, ayrıca grafik menüsü ilginç olmuş:)Rami gösteriyor güzel birşey.Yaması çıkmış onu da ç...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Güneşi Gördüm - Mahsun Kırmızıgül

Özellikle AROG'u izledikten sonra Soykut Turan'ın Türk Sineması'na bir beden büyük geldiğine inanıyorum..Ayrıca Mahsun Kırmızıgül sinema yapamaz diyenlere kapak olabilecek kalitede bir film ile daha g...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 164 / 397