Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Rapidshare Premium Account Yahu şu işi konturlü yapsalar ya.Ayda 100GB şu kadar 75GB şu kadar diye. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Gollum için Av Ben tam olarak anlamadım olayı, görüntüler filmden görüntüler mi yoksa Yüzüklerin Efendisinden mi?Eğer filmden görüntüler ise o dublaj rezalet. bunu soran o müthiş üçlemeyi izlememiş demektir görüntül... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Kopcek balkan diye biliyorum, hepsi aynı.O bundan çalmış bu bundan çalmış.Goren Bregovic en tanınanı. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Samsun Kolbastı. Şahane oynuyorlar vallaha: Samsun değil o Trabzon. insan değil bunlar ya. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim ehüehü. Oha o masa ne öyle bilseydim gelirdim:DFirar yine gözler bomba olmuş, neyle yapıyorsun şunu ben de yapıcam merak ettim.Kim kimdir yazın da anlayalım |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Laptop monitörü --> Masaüstü Monitörü Bunun nedeni Nvidia ekran kartın Nvidianın görüntü ayarlarına girip oradan, Nview olarak geçer oradan programları ve videoları 2. monitörde oynat gibi bir seçeneği seçeceksin. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: Gollum için Av Ben tam olarak anlamadım olayı, görüntüler filmden görüntüler mi yoksa Yüzüklerin Efendisinden mi?Eğer filmden görüntüler ise o dublaj rezalet. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Cevap: Teknolojik Aletler
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Akıllı işi değil bi sene beklemek:D Ben beklemem,üye oldum 1 ay sonra girmedim almassanı almayın (bknz.siz kaybedersiniz) haha |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Araba kazası?
|
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: Araba kazası? Forumu araştır. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: Teknolojik Aletler E8500 al derim. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: HDTV'yi Monitör Olarak Kullanmak
|
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Cevap: buluşma - 21 aralık taksim Açıkcası acaip mahçup oldum, ben gelemiyorum diye yazınca taksimde olacağı için.haftabaşı ödevini haftasonuna bıraktım yapmak için, haftasonuda istanbuldan arkadaş geldi burdayım diye, yani burda kili... |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar yemeyebilir:)Orbit'de de grap yapabiliyorsun da denemedim. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |