Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Tripod Slik 504 gibi bir model vardı sanırım şuanda 250 lira civarı.hiç yoktan iyidir. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Cevap: "Bir gün bir gün bir çocuk..." Film toplaşması : ) Canki çekerim ben de haha. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: Tripod Bence de 503 alabiliyorsan al derim, tripod eskimez modeli düşmez, 2 sene sonra hdvsi çıkmaz:D ondan dolayı 503 alırsan her kamerayı kullanırsın üstüne ileride. |
Forumda Ticari Ürünler |
17 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film U-5714/10 Resident Evil Degeneration4,5/10 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: Terk-i diyar haha az totoş diilsiniz. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: kaç para isteyeyim? Hiçbirşey anlamadım, jenerik mi istiyorlar? Yoksa skeç mi istiyorlar? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Zeitgeist the Movie Bebelere balon olayı yok aslında ortada, belgesel sana sadece rehberlik ediyor. 1. bölümü kastediyorsan zaten orada isimler cisimler belli senin araştırmanı istiyor sadece.Daha da her anlattığının der... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: Satılık Jimmy Jib / CamCrane Dvc250 ACİL ! Çantasıydı, tutma koluydu, lcd tutacağıydı vs.. ekleninceki fiyat sanırım. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Cevap: PANASOIC HPX171E Meaşallah. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Evet güzel klipti:D Sünnet kasetine çekmişler ehüeh |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Edit: Barış abi yuh ya. 😀 hepatitb (5 hours ago)gerizekalı trabzon insanı. 😀 😀 😀haha nasıl yakaladın be beni:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Ben susim, gözlerim konuşsun:) |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Rapidshare Premium Account İşte ama o da önce üye olman gerekli ondan ek bi para ödemek saçma geliyor zaten 1mbit ile harcayamıyorum bile düzgün olarak, ondan tek öyle yapsalar feci satar bence:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Edit: Link eklendi. Aynı türe iki bakış açısı, evet bizimkiler çok üşengeçler, sanat diye birşey yok. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Haha 🙂 Eylem'e katılmamak mümkün değil.Konya Crazy Dance diye de Youtube'un nadide parçaları bu dans ile sevenleri ekran başına kitliyor. Açıkcası idiot bir yaşam formuna ritmi öğretmek için milattan ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |