Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İzlediğiniz en rahatsız edici filmler ? Rec'i izledim pek sarmadı, korkunçta değildi.Nasıl sevdiniz anlamadım.Şuan aklıma geldide izlediğim en rahatsız edici film Recep İvedik |
17 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Yes Man7/10 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Göl Dizisi Ali acaip önyargılısın, Lostvari reklamlarını yapanlar dizinin ne yapımcıları ne yönetmeni aptal medya grupları. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Ofisime Stüdyo Kurdum! Fotoğraflar oldukça iyi zaten.Belki beyaz zemine bi pleksi glass koyabilirsin böylece alttan yansıma olur.Güzel durabilir, bu sistem gayet yeterli zaten:) arkadaşın setupları harika:) |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
17 yıl önce |
|
Re: Showreel,portfolyo kurgusu Serhan, yardımcı olabilirim belki ama FCP mi istiyorsun? |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Videodan aktarıma verilen isim? Video Capture |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Açıkcası ben acaip umutluyum bu filmden, kırılma yaşayalımda Ridley Scott tarzı gerilla savaş filmleri çekelim:) |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Kurgusuna başlamışlar sanırım daha yeni çekimleri bitmiş, umarım yetişir. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 Bu sefer ben de İstanbul'dayım gelmem mi hiç |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: adobe premiere ev kullanımı Eğer kullandığın program üstünden para kazanmaya başladıysan, o programın hakkını verip satın almak bana iş ahlakı olarak en mantıklısı geliyor. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Neden macintosh? Türkçe sorunu Güncelleme yaparak çözebilirsin.Açıkcası Windows - Mac tartışması tamamen kullanım alanına bağlı olarak gelişmekte.Apple çıktığı gündne itibaren profesyonel endustriye olanak sağladı ama... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir İzmirsinek ile alakası var mı Ahmet? |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Bir Turkiye Sorunsali: French Cheese mi Franchise mi? Fırat, milyonların hayatına buna bağlı öyle deme ya keşkül yemeğe gelen orta doğulu militan kişilik bunu görüp "nalet olsun iyice amerikanca konuşmaya başladınız" diyip pastaneler zincirini bombalamas... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 2008 matchmove reel ♦Eline sağlık Evren, güzel olmuşlar, özellikle örümcek çok güzel:) |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Şuan Final dönemi olduğu için biraz durulduk:)Sanırım Sömestr sonrasında bi buluşma olacak. |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |