Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İnternet'ten Videolar hıı ingilizce de bi yere kadar ama 2.si de epey iyi:) Batman'ın taklidini yaptığı kısma bayıldım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: oynadığınız oyunlar Valla açıkcası oyunlar faydalı:) zihin açıyor, odağını topluyorsun, kabiliyetlerini geliştiriyorsun, ne bileyim.Sadece vur-kır-parçala oyunlarından bahsetmiyorum.Bulmaca-Adventure oyunları mesela, çöz... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) İnsan soruyor, kim suçlu.O adamı eğitemeyen devlet mi, suçlu halde sokağa salan devlet mi, devleti suçlayıp devletin yapmadığını yapan kocaya verilen cezayı veren devlet mi, kim suçlu yahu?! Anlamak m... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar İnsan bi an acaba oluyor:) Epey iyi oynamış, mimikler, jestler fln aynı.Yarılıyo insan izlerken heh.Evet yolladığın 1. bölümü olsa gerek. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: oynadığınız oyunlar Hacker Evolution Black Developer Edition (80mb)Bunu indirip denemiştim, onu da yollasana bana 24'ün üstüne acaip gaz ile oynanır bunlar:DBu aralar Battlefield 2 Online delice oynuyoruz.MSN'den mikrofo... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Joker Interrogation Spoof Outtakes |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Yes Man / Bay Evet Bana film Aman Tanrım'ı çok andırdı, işleniş, konu, kadın-erkek ilişkileri, filmdeki tırmanış düşüşler, hatunla arası açılıp sonrasında mutlu son ile bitmesi.Ama film oldukça iyiydi.Yani bu kadar güld... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Sony HC1E HD İzleme Şöyle bir kablo işini görecektir sanıyorum. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Slumdog Millionaire Altın Küre'de yanılmıyorsam 2 ödül aldılar. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var !
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Opel Corsa |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Adobe Premiere ev kullanımı Tabi ki, şuan da düşünsene Windows kırılamıyor orjinal alırdık.Oyunlar kırılamıyor bütün oyunları oynayamazdık.Ama yaygınlaştırmak için feda etmek şart tabiki.Düşününce zaten genel kullanıcıya herşey ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Son Zamanlardaki Yeni Takıntılarınız -Günde 10 saat izleme süresinden günde 1-2 bölüme düşürdüm, şuanda finaller olduğundan 2 günde 1 bölüm "24" izliyorum.Bi aya sezon 7'e kadar gelmiş olucam da sonrasında napıcam hiç bilmiyorum.Feci sar... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: adobe premiere ev kullanımı Adobe şöyle diyor, "bırakalım kullansınlar, alışkanlık yapsın, standart olsun, ilerde iş yaparlarsa bunu alacaklardır". Kesinlikle katılıyorum zaten bu şekilde sektörde var olabilirler galiba, Avid k... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşma organizasyonu - 24 Ocak 2009 CUMARTESİ Cumartesi mi?Yahu Pazar'ın suyu mu çıktıPazar yapalım, aksi halde ben gelemem. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |