Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: 3.KISADAN HİSSE KISA FİLM GÜNLERİ düdük makarnası öğretirken N'nin bacağı havada onu da hesaba kat ehü.Program belli olunca ben de katılıcam.Oyun'u yollayim mi ehü. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Asus gördüğüm en kötü anakartları yapıyor.Ama Gigabyte'a laf yok :)Oldukça iyiler katı kapasitör olayları ve fbs hızları epey iyi.Onun dışında HDD'yi 250lik sistem raid için düşünmüştüm ama evet haklı... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: 3.KISADAN HİSSE KISA FİLM GÜNLERİ Afiş çok tatlı olmuş, ama sitesi değişik enteresan:D aynı konsept değil:) |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Kusra bakma biraz geç yazdım. GIGABYTE GA-EP45-UD3R (Intel P45, GLAN, SATA, LGA775) 173 USD+KDV (Sorunsuz, az ısınan bi anakart)OCZ DDR2 1066 4096MB KIT (2x2048MB) Reaper HPC 144 USD+KDV (Oldukça iyid... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: En güzel anti-virüs Kaspersky'i ilk yüklediğimde (sesi açıktı) kendime gelememiştim virüs bulduğunda ki o ses iliklerime kadar işlemişti. Anti-virüs kurarken yapılacak ilk hata kaldırdığınız anti-virüs programından sonra... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız? ana makyajlı maymun:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR Fotoğrafları istiyoruz hedere hedere |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var !
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: borç dedim Pembe Pantere Heh güzel diyince izlemek istedin tabi dimi:) Ya muhabbet de edemedik öbür tarafla zati. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR Heh:) İyi ki Mino ile dönmedin, işlemcin yanardı:D |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR Dönerken bi araba feci ıslattı beni 🙂 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: KKYMN'den SATILIK! Perdeye herşey yansır önemli olan yansıtıcağın şeyin içeriği.Kadir iyi satışlar. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Buluşma organizasyonu - 25 Ocak 2009 PAZAR 1- Omega_Works2- Hepa Omega, yok artık canlı yayına mı giricez şimdi Thales'de:P Heyecanlanırım ben valla. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Undercover Filmin başı sıkıcı sonrasında biraz kaptırıyor insan kendini, sonu kötü olmuş bence.İnsan daha vurucu bi son bekliyor.Rezalet:DBu arada arabanın hızına oyuny yetişemiyor haritayı yenileyemiyor:D Komed... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) 10+35=45 hmm makül sonrada çıkartıktan sonra da bikaç kişiye tecavüz eder, gasp, yağmalama, adam bıçaklama, soygun derken .. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |