Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

8800GT'nin de CUDA desteği var ona kalırsa:D TMGenc 4'de çalıştırabiliyor.Ama diğer programlarda şuan yok sanırım.CS4'de de CUDA desteği var.Ondan nVidia daha mantıklı almak.1GB 9600 iyi olur mesela.İ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Canon HV30 hakkında herşey

Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum ki, "Canon HV20/HV30 camcorders when used in deck mode."

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce

Yok makale okuyabilecek kadar ingilizcem var, Zaten asıl yanlışlık HD ile HDV'nin farklı şeyler sanılması.HV sensör büyüklüğü 1920x1080 ama native'de bu full olarak kayıt yapamıyor çünkü kasetler buna...

17 yıl önce

😆 1920 x 1080 Progressive kayıt yapabilen Handycam bul da başına koy.HV serisine oranla 1920x1080 çekiyor.Her ne kadar Baco'ya HV serisi interlaced çekiyor diyorsam da inanmıyor.

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

88 Dakika4/10 Al Pacino iyice düşürüyor kendini! Detaylar olarak çok eksik olan film bir sürü file veriyor.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Görsel Sanatlar ile ilgili haberler

Çekilsin artık şu film!

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Sonrasızlar

Elinize sağlık, güzel bir kısa olmuş.Hızlı kurgusu renk katmış olaylara.Kamera kullanımı oldukça hoştu.Dış mekanlar olabildiğince patlaktı ama tokat sahne fln yine doldurdu, o kadar göze batırmadı:)Hi...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Deklanşör (2008)

Aaa Eskişehir, Hmm kurgu anlamsız derecede çok uzun, bar sahnesini atlamak zorunda kaldım, çünkü STV komedi skeçleri vardı içerisinde.Aynı şey kovalamacada da boy gösterdi.Daha hızlı bir kurguyla izle...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

HDV olarak FullHD nasıl yapacak ilginç olan da o... HDV'nin sınırı var çünkü... Cümleyi ben anlamadım HDV olarak nası mı FullHD yapacak?HDV'nin sınırı yok, MiniDV kasetin sınırı var,Yeni modeller HDD'...

17 yıl önce

3Dsmax Cinema 4D gibi programları profesyonel anlamda kullanıcaksan Quadro işine yarar.Ama arada bir 3-5 şey hazırlaman için hiç bir anlamı yok.He Hollywood Animasyonları hazırlicam kastırmasın dersen...

17 yıl önce

PNY var sanırım Quadro için uygun.Harddisk seçimin iyi olur, öyle.1TB depo yaparsın HD çalışmak istersen 500'e çağırıp Raid'den çalışırsın.

17 yıl önce

Ekleme olarak FullHD kayıt olanağı var.Ama vizör yok sanırım.Çip biraz daha ufak ve görüntü işlemcisi değişik.Başlı başına farklı bir model bence.Güzel olacak lens çapı büyümüş.Daha fazla geçirgenlik ...

17 yıl önce

Aynen tek seçenek Seagate 7200.11 modelleriydi sanırım:)Harici ve dahili harddisklerin olacaktır, 1TB olarak WD seç anlamında demiştim dahiliyi.Harici zaten Mybook çok güzel bir tercih şu ara.Fiyatıda...

17 yıl önce
Re: 3.KISADAN HİSSE KISA FİLM GÜNLERİ

Yetişememiştim ona:D Klibimi oynat o halde:PBen kısa filmi bıraktım zaten öksürtüyor.Neyse program belli olsunda gelicem ama çok uzak ora da ya.

Forumda Festival ve Yarışmalar

17 yıl önce

Heh kavgacı insan, yeni Seagate'lere güzel diyorlar ama eski turuncu ışıklı olanlar feci halde ısınıyor ince olduğundan dolayı.Mybook alırsam bi daha Firewire almicam zaten USB olanları daha iyi tepki...

17 yıl önce
Sayfa 153 / 397