Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar Mp3 mü atıyorsun, Wave mi?Belki Wave'in büyüklüğü ram'i yorup yavaşlatabilir. |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Ah baco ah, adam akıllı ingilizcen var ama mantık yok demekki.yolladığım linkte Sony Canon olayını diyorsan daha ne diyeyim.Neyse tamam 4k 25p çekiyor HV ok mi. |
17 yıl önce | |
|
Re: X to VGA çevirici alet lazım Ben de fw to 35mm bant filan istiyorum yapabilene duyurulur:D |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Eh yine sözüme geldiniz yani, benim baştan beri demek istediğimi düzgün okumuyorsunuz ki.HV serisi raw görüntü (blackmagic ile kayıt edersen, veya başka bir native araç ile)Objektiften çipe gelen görü... |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Demek istediğin temelleri ben de biliyorum.Bunları bir kenara bırakırsaktan bahsediyorum ki zaten 50i aktarımda 25p olarak geliyor, yani HV serisinde bu böyle.Böylece 50 geçmeli, geçmeleri tamamlanınc... |
17 yıl önce | |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Tanrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcileriniyanına çağırmış her birine ikişer erdem vermiş... İsviçrelilere ;Düzenlilik ve Yasalara saygı ... İngilizlere ;Soğukkanlılık ve asalet... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Sanıyorum o PS3'ler bir okul lab.nın diye biliyorum.GPU, CPU'dan çok daha geniş işlem gücüne sahip aslında.Yakın zamanda Rus bir hacker GPU kullanarak kırılması zor şifrelenmiş dataları güçlü bir işle... |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Ben hala Quadro'ları Pr,Ae için yersiz buluyorum:)O kadar fark yaratır mı ki?Yeni 9xxx'lerde CUDA zaten var, neden eski sistem bi kart alıp CUDA olmadan kullanasın ki mesela?CUDA Pr, Ae'de de işe yarı... |
17 yıl önce |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Davos benim için bitmiştir de bi de tam olsun:D |
17 yıl önce | |
|
Re: Benim bir KIZIM daha oldu! bebekler için doğru oda aydınlatmasıbüyük kardeşim küçük kardeşi sevmesi için taktik ve metodlar haha Bunları sevdim ben.Tavana vuruyorsun 3x 100w stv ışığı ile bebe aydınlatma:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim bir KIZIM daha oldu! Yaradan analı babalı büyütsün. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Of baco of kiii ne off ki of.. |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey 50i=25p diyip susuyorum. |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Yabadabadu. |
17 yıl önce | |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Kaynak wiki, AVCHD tabi yeni format ondan, ve HDD kaydettiği için bantgenişliği gibi bir sıkıntısı yok kaset gibi.24mbps alıyor daha ne olsun:)Ben de zaten bangır bangır native olarak HV serisi FullHD... |
17 yıl önce |