Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: vegas ile capture

Scene Detect açıksa öyle yapar.Record ve Stopları algılayıp plan plan böler, onu kapatırsan sorun ortadan kalkar, yekpare capture eder.

Forumda Vegas

17 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

O değilde demir parçasına 150 lira vermek hmm.. bence ridikılıs.Onun yerine Logitech alırım çok daha güzel ve ucuz modelleri var.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

Açıkcası Quadro ile 8800GT'nin performanslarını aynı bekliyorum Omega, Ae ve Encoder olarak.Hatta daha bile yüksek çıkabilir 2 katı işlem gücü var o karta göre.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (KHA)

ÖTV'ler nereye gidiyor belli oldu.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: enjeksiyon

Tamamdır merak ediyoruz filmi, ayrıca annene büyük geçmiş olsun.. Benim ki uyuşmuyor malesef.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım

Heh sayfanın içine ettin:DKoca fotoğrafla:PBide 300fps veya 600fps video çekiyor ki onları izledim geçen çok çok iyi.300fps'de DVPAL'ın yeri çözünürlüğünde bi videolar çekiyo 😉 😉

Forumda Fotoğraf Makineleri

17 yıl önce

Ekran kartı onboard olmamalıdır.

17 yıl önce
Re: enjeksiyon

Ben dedim, yükleyin de görek:DKabil'in Çocukları diye bi film vardı merak ettim ettim, yüklemediler nete festivallere yollacaz diye, sonra bi yıl geçti aradan yüklemişler, traş film.Beklemeye değmiyor...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Dijital Foto.Makinesi İstiyorum;Yardım

Casio F1 diyorum susuyorum:)

Forumda Fotoğraf Makineleri

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

I am Legend:Will, hatun ile konuşurken."Tanrı yok" diyor, altta çeviri. " Haşa de ulan". Tabi filmin bütün albenisi gidiyor akabinde.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: ..:: KısaFilmci.net ::...Türkiye'nin yeni Kısa film sitesi

Haha bu kimin filmi ya 😆 😆 Gerçekten tebrik etmek lazım 😆 Testere ile Dark Knight'ı birleştirip böyle bi komedi filmi yaratması ender görülecek şey 😆

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Canon HV30 hakkında herşey

Beyaz kağıtta olur, Gri kart denilen 10€ civarına satılan bir kart ile daha iyi olduğu söylenmekte.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce

X4500HD iyi bir entegre ekran kartı ama eksikleri çok, sadece laptop için çözüm onlar, Ahmet sana 1GB 9600 ZOTAC önerebilirim.Hem 1GB ramli hem de CUDA desteği var.

17 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

hmm olabilir, bi Nucleo'yu deaktif edip dene belki düzelir.Ama bende de Waveform'u açınca biraz bekletiyor, sen de ne kadar bekletiyor bilemiyorum da, 2-3 saniye bekliyo insan:)

Forumda After Effects

17 yıl önce
Re: Canon HV30 hakkında herşey

Objektiften çipe gelen görüntü 25p'dir.Kasete aktarılmasında 50i olarak geçirilir.Ardından captureda 25p'e tekrar dönüştürülür.Bu kameranın 25p çektiğini yani "kaydettiğini" göstermez. Okusan anlican....

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Sayfa 151 / 397