Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Wireless Video Sender? Wireless kontrollerlar var tabi ama genelde kablo da uzar, 2 tane model buldum ben. bu daha kullanışlı gibi; Ayrıntılı dialoglar:) |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: B2 ÇÜŞŞ talana ve kıyakçılığa karşı imza kampanyası Bana biraz zorlama gibi geldi bu yani hibe edilecekse %20 gibi bi ÖTV 'ye zorlandırıldı piyasa.%10 yapsalardı hibe etmeselerdi.. gibi.. Bence bi hata var, sesi çıkardı bu olayın.Yani amatör sinemacı a... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Hastane çekimleri Odayı yaratabiliyorsan sen yarat, çünkü hastane bulmak biraz zor.Daha doğrusu kafalamak.Ya tanıdığın olacak ya paran.Ondan önce çevrendeki sağlık ocaklarını, poliklinikleri araştır derim.Ardından büyü... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar -How many sides does a triangle have?-damn.. 4. Derken başka bir akla zarar; -there is no sides, 1 höhöhöhö en çok ona güldüm ya. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Oyuncu Aranıyor çin oyuncu ekibi kurmak istiyoruz 😯 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! O hatun benimle de temasa geçti, "makale okumaya yeten ingilizcem" ile epey konuştuk.Israrla mesaj atmayınca yineledi mesajlarını.Ondan kıllandım biraz,ilk 3 filmden 1500-4500 arası kazanabileceğimi s... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) Off ya gözümden yaş geldi 😆 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: HV20/ HV30 Firmware Kırıldı mı? Canon garanti dışı kalması dahilinde flip tuşu ekleyebilirmiş. |
17 yıl önce | |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Bu arada geçen Vista 32bit'te 4GB ram desteği gördüm, iyimiş:) |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Oyun - Avatara bak fikrini söyle ee hep aynı şeyleri tahmin ediyoruz, uçan kaçan bi adamla arkası dönük futbolcuyla geçcek başlık:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? 3D Mark ile Quadro'nun performansı ölçülmez ki.3DMark oyun bazlı puan çıkartmakta. |
17 yıl önce |
|
Re: Canon 5D MKII Sabit açılarda sorun olmadığını aktüel çekimlerde çok sorunlu olduğu malum alt ve üst taraf kötü halde oynamakta, ama düzeltilebilecek birşey olduğunu düşünüyorum ilerde ondan beklemekte fayda var.EX1... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: Konu Dışı Sorular Yani demir parçasına o kadar para vereceksen ben yapayim sana:)Logitech'in de epey iyi modelleri var. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Şöyle birşey var en düşük Ferrari en iyi Şahin'i geçer.Yani Quadro'nun çalışma prensibi ayrı ondan düşük işlem hacmi olması kötü olduğunu göstermiyor.Sen bilirsin ama onboard ekran kartı sıkıntı çıka... |
17 yıl önce |