Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Wireless Video Sender?

Wireless kontrollerlar var tabi ama genelde kablo da uzar, 2 tane model buldum ben. bu daha kullanışlı gibi; Ayrıntılı dialoglar:)

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce
Re: B2 ÇÜŞŞ talana ve kıyakçılığa karşı imza kampanyası

Bana biraz zorlama gibi geldi bu yani hibe edilecekse %20 gibi bi ÖTV 'ye zorlandırıldı piyasa.%10 yapsalardı hibe etmeselerdi.. gibi.. Bence bi hata var, sesi çıkardı bu olayın.Yani amatör sinemacı a...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Hastane çekimleri

Odayı yaratabiliyorsan sen yarat, çünkü hastane bulmak biraz zor.Daha doğrusu kafalamak.Ya tanıdığın olacak ya paran.Ondan önce çevrendeki sağlık ocaklarını, poliklinikleri araştır derim.Ardından büyü...

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

-How many sides does a triangle have?-damn.. 4. Derken başka bir akla zarar; -there is no sides, 1 höhöhöhö en çok ona güldüm ya.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Oyuncu Aranıyor

çin oyuncu ekibi kurmak istiyoruz 😯

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

O hatun benimle de temasa geçti, "makale okumaya yeten ingilizcem" ile epey konuştuk.Israrla mesaj atmayınca yineledi mesajlarını.Ondan kıllandım biraz,ilk 3 filmden 1500-4500 arası kazanabileceğimi s...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (KHA)

Off ya gözümden yaş geldi 😆

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: HV20/ HV30 Firmware Kırıldı mı?

Canon garanti dışı kalması dahilinde flip tuşu ekleyebilirmiş.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

Bu arada geçen Vista 32bit'te 4GB ram desteği gördüm, iyimiş:)

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Oyun - Avatara bak fikrini söyle

ee hep aynı şeyleri tahmin ediyoruz, uçan kaçan bi adamla arkası dönük futbolcuyla geçcek başlık:D

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

3D Mark ile Quadro'nun performansı ölçülmez ki.3DMark oyun bazlı puan çıkartmakta.

17 yıl önce
Re: Canon 5D MKII

Sabit açılarda sorun olmadığını aktüel çekimlerde çok sorunlu olduğu malum alt ve üst taraf kötü halde oynamakta, ama düzeltilebilecek birşey olduğunu düşünüyorum ilerde ondan beklemekte fayda var.EX1...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

17 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Yani demir parçasına o kadar para vereceksen ben yapayim sana:)Logitech'in de epey iyi modelleri var.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Şöyle birşey var en düşük Ferrari en iyi Şahin'i geçer.Yani Quadro'nun çalışma prensibi ayrı ondan düşük işlem hacmi olması kötü olduğunu göstermiyor.Sen bilirsin ama onboard ekran kartı sıkıntı çıka...

17 yıl önce
Sayfa 150 / 397