Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Haber Ajansı (KHA) Yapmışsak ta iyi ki yapmışız yahu, amma sakız oldu bu konu.Sayın başbakan da din kardeşi olmasa filistin hayatta kuyruğunu kaldırıpta diklenemez.Müslümanlar ölüyor diyo zaten filistinliler ölüyo demiy... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: " His " Sonunda fırsat bulup yorumluyorum, başta herkesin takıldığı gibi hazırlanış sahnesi insanı filmde tutan en önemli kısım yani baş kısmında oldukça sıkıyor, ha insan belkiyor "acaba bu kadar hazırlandı ... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! O değilde 4000 mesajı şuan bitirmişim.Evet gevezeyim. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Vimeo Videoları hah şarkıya bittim .. I said too late....:DMundar etmiş güzelim aleti. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: KAMERA HAKKINDA MEREK ETTİKLERİM Işık yansımalarını engellemek için olabilir. |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar bubaya kim vurdu:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Etkileyici sözler, özlü deyişler, Aforizmalar... X'e değer vereceğime rakıya para verir kafayı bulurum. : DAhmet'e. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En güzel anti-virüs Demekki napıyoruz, Eylem'dne Mybook'tur, flash disktir almıyoruz:D |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: canon HV40 Şu HDDli modeller beni cezbediyor şuanda. |
17 yıl önce | |
|
Re: Final Cut Pro mu? Premiere Pro mu? He tabi kutkurgu programları onlar:)Edius-Avid-Velocity FCP veya Ae kadar detaylı mask bile yapamıyorsun, Avid'in maskı görsen zaten, biraz daha geliştirselermiş scale özelliği gibi birşey olacakmış:D |
17 yıl önce |
|
Re: Final Cut Pro mu? Premiere Pro mu? Her ne kadar FCP 2 deli dehşet olsa da, Premiere ve serisi onu aratmıyor.Açıkcası benim en sevdiğim Pr'de yapılan işi takas Ae ile takas etmek, ordan oraya ordan oraya:)FCP'de de aynısı var ama işte i... |
17 yıl önce |
|
Re: Ucuza Teknolojik Aletler En yükseğe getirmen lazım LCD'lerde, yoksa flu fln oluyor.. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Liseler açıldı da bize 2 hafta daha tatil ➡ |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (KHA) işte Melih Götçek farkı!. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Canon HV30 hakkında herşey Bence filtreye o kadar ihtiyaç duymazsın, önemli olan fiyatı.Canon epey pahalı diye biliyorum, Raynox daha ucuz sanırım. |
17 yıl önce |