Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Yanlış kaldırıma park etti sanıyorum:)"Beşiktaş ve Şişli’de iki şovmen var. Desteklerinizle Beşiktaş ve Şişli’yi şovmenlerin elinden alacağız""Seni AKP’li yapalım" Bu ne ya insan mı bunlar 🙁 😡 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) O değilde Dark Knight'da az ödül aldı, ses olarak tabi iyi yine:)Sülümdog'u izlemek lazım topladı küre olsun oscar olsun, kötüyse feci çemkiririm ama. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Eklemekte fayda var;-Karanlık yerlere girmeyin.-Biri ısırılmışsa anında acımayın.-Zombi takliti yapmayın.-Yüksek yerlere çıkın, nede olsa zombiler tırmanamıyor:D-Left4dead sanmayın:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) sülümdog'u izlemedim ama Bünyamin Batın'ın hakkını yemişler epey. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! BP-2L14 Uzun ömürlü, BP-2L13 Standart pili. |
17 yıl önce | |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Mediamarkt'da, Sirkeci'de, Canon'da, bilimum fotoğraf sitesinde, hepsiburada'da, gittigidiyor'da, orda burda şurda. |
17 yıl önce | |
|
Re: Eğitim Talep Ettiğiniz konular matchmoving anlatan adam akıllı bir kaynak olsa hiç fena olmaz açıkcası, ben de elimden geldiğince 3dmax, ps, ae, pr anlatmaya çalışırım ama sesim kötüdür:D Ayrıca kurgu öncesi ve sonrası iş akışı da ... |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir he orasıda var siyah beyaz bazı şeyleri yutup iyi tutuyor, eski rus sineması tadında:)Valla sen bilirsin adaptör kullanmak istiyorum dersen o ayrı:))ama harici kayıt ile epey uğraştırıcı olur ya, tabi... |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Premiere'de Sarsıntı Effect'i After Effects için Sapphire Plugin'ininin Shake efekti var ki bir harika. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir 🙂 Sana bırakıyoruz, sen nasıl istiyorsan Handy ile de çekilir ama o zaman senin JVC ile çekmek gerekecek mikrofon fln dert olacak biraz, öbür türlü de alan derinliği olmayacak:) Yani sana bırakıyorum.... |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Panasonic NV-MX500 NV-GS'dir o MX Canon'un yamulmuyorsam. |
17 yıl önce | |
|
Re: İnternet'ten Videolar Bunun filmini indirmiştim yanlışlıkla anlam veremiyorken kaçtım dalgayı güzel yapmışlar:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! tey tey 16gb oyun bilirim pee:DBunları işe almazlar oyunlar kolay indiriliyor diye firmalar. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir ➡ Ben varım:) |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: sette kim ne iş yapar? A. Düşünsel Araştırma ve Planlama- Ön görüşmeler sırasında yönetmenle senaryonun bütün boyutlarını veyönetmenin filme yaklaşımını tartışmak ve anlamak.- Filmin döneminin olaylarını, genel konuları ve ... |
Forumda Görüntü Yönetimi |
17 yıl önce |