Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Haber Ajansı (FFHA)

Yanlış kaldırıma park etti sanıyorum:)"Beşiktaş ve Şişli’de iki şovmen var. Desteklerinizle Beşiktaş ve Şişli’yi şovmenlerin elinden alacağız""Seni AKP’li yapalım" Bu ne ya insan mı bunlar 🙁 😡

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

O değilde Dark Knight'da az ödül aldı, ses olarak tabi iyi yine:)Sülümdog'u izlemek lazım topladı küre olsun oscar olsun, kötüyse feci çemkiririm ama.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Eklemekte fayda var;-Karanlık yerlere girmeyin.-Biri ısırılmışsa anında acımayın.-Zombi takliti yapmayın.-Yüksek yerlere çıkın, nede olsa zombiler tırmanamıyor:D-Left4dead sanmayın:D

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

sülümdog'u izlemedim ama Bünyamin Batın'ın hakkını yemişler epey.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey!

BP-2L14 Uzun ömürlü, BP-2L13 Standart pili.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey!

Mediamarkt'da, Sirkeci'de, Canon'da, bilimum fotoğraf sitesinde, hepsiburada'da, gittigidiyor'da, orda burda şurda.

17 yıl önce
Re: Eğitim Talep Ettiğiniz konular

matchmoving anlatan adam akıllı bir kaynak olsa hiç fena olmaz açıkcası, ben de elimden geldiğince 3dmax, ps, ae, pr anlatmaya çalışırım ama sesim kötüdür:D Ayrıca kurgu öncesi ve sonrası iş akışı da ...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Eskişehir

he orasıda var siyah beyaz bazı şeyleri yutup iyi tutuyor, eski rus sineması tadında:)Valla sen bilirsin adaptör kullanmak istiyorum dersen o ayrı:))ama harici kayıt ile epey uğraştırıcı olur ya, tabi...

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Premiere'de Sarsıntı Effect'i

After Effects için Sapphire Plugin'ininin Shake efekti var ki bir harika.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce

🙂 Sana bırakıyoruz, sen nasıl istiyorsan Handy ile de çekilir ama o zaman senin JVC ile çekmek gerekecek mikrofon fln dert olacak biraz, öbür türlü de alan derinliği olmayacak:) Yani sana bırakıyorum....

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: Panasonic NV-MX500

NV-GS'dir o MX Canon'un yamulmuyorsam.

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Bunun filmini indirmiştim yanlışlıkla anlam veremiyorken kaçtım dalgayı güzel yapmışlar:D

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

tey tey 16gb oyun bilirim pee:DBunları işe almazlar oyunlar kolay indiriliyor diye firmalar.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

➡ Ben varım:)

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce
Re: sette kim ne iş yapar?

A. Düşünsel Araştırma ve Planlama- Ön görüşmeler sırasında yönetmenle senaryonun bütün boyutlarını veyönetmenin filme yaklaşımını tartışmak ve anlamak.- Filmin döneminin olaylarını, genel konuları ve ...

Forumda Görüntü Yönetimi

17 yıl önce
Sayfa 148 / 397