Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Benim makine kabak oldu render alamaz hayatta format lazım:) |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: LOST... 7. bölüm epey bi kafa karıştırıyor:) |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Re: Nice senelere sinekciiim:):)O Benim şimdi dikkatimi çekti, O Ne olaki Hepacan, yoksa... ? Valla ne olaki benim de dikkatimi çekti. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Firewire USB gibi bir data aktarım protokolüdür, aktarımlarından video bunlardan bir tanesidir.Tamamiyle video için değildir. |
17 yıl önce | |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Alan derinliği epey yoruyor renderı onun yerine Z-Depth en alternatifi. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Eskişehir Tamamdır o halde haber bekliyoruz ali:) |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Doğumgününüz Kutlu Olsun! Nice senelere Eylem. 🙄 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Zombi koşarda bisiklete de biner, onlar da insan yapmayın arkadaşlar yahu, bu kadar da hor görmeyin onları |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Slumdog Millionaire3/10 Bu filmin neresi bu kadar ödülü topladı aklım almıyor, vasat bir kaderci filmi.Aman aman izlemedim..Hiçbi ödülü haketmiyor desem yeridir.Yazık günah 8 Oscar aldı bu yapım. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Program Önerileri (kurgu,montaj,efekt vs. harici) Fraps? |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: mikrofon uyumu Açıkcası Rode VideoMic fiyat/performans da daha kullanışlıdır. |
Forumda Ses ve Kayıt |
17 yıl önce |
|
Re: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Gülmek için de mesaj atmak ayrı ilginç tabi. 💡 119 $ , gerek var mı bilemem.www.pixela-1.com/captycableİkiside ayrı protokoller bunları birbirine eşlemek saçma. Takabileceğin kart bu tür birşey; |
17 yıl önce | |
|
Re: Panasonic GS Serisi Kameralar ile ilgili herşey Dönüştüremezsin laptop için firewire kartı alman gerek. |
17 yıl önce | |
|
Re: SİYAH.BEYAZ.GRİ. iLK GÖSTERİM Tebrikler Alpcan |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Gitse nolcakki onu ona mı şikayet etcen:D sanki çok tarafsızda |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |