Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Fragmanlar Ben de şimdi yollacaktım ağzının suyu akıyor insanın bu senenin filmlerine bakınca.T2T:Salvation2012WatchmenX-Men WolverineInglorious Basterds vs. aman aman. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! cep telefonumuzu gece boyunca kapalı durumda buzdolabına koymaktan ibaret. Yine sitenin editörünün tavsiyelerine göre cep telefonumuzu doğrudan vücudumuz üzerinde taşımamamız da bu bağlamda önemli püf... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Boşev Warez'e düşmüş film ben divx olarak çektim izledim ama sinema çekimi dikkat edin indirirken:D |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: SONY SR 11E- CANON HV30 Abow Ankara'yı Amerika olarak okumam göz muanemin gelmesini müjdeliyor.Fazla layer göz bozuyormuş After'da. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: SONY SR 11E- CANON HV30 B&H Photo |
17 yıl önce |
|
Re: Red 1 ile HV30 kıyaslaması 🙂 🙂 Orası öyle bazı şeylerde çok yaklaşmış hamlarını da görmek lazım tabi ama ccle yaklaşmış genelinde fluluk dışında ki RED'in keskinlik harika. |
17 yıl önce | |
|
Re: Red 1 ile HV30 kıyaslaması 🙂 Adam ürününü satmak için yapmış besbelli ki görüntülerde acaip fark var, hala şu 35mm adaptörlerde vignet olayını çözemediler. |
17 yıl önce | |
|
Re: Eskişehir Olur ben 4-5 den sora müsaitim.LCD var ama biraz pil canavarı pil dayanmıyor:) İstiyorsan.. |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: SONY SR 11E- CANON HV30 HV30 |
17 yıl önce |
|
Re: Sahte kan yapımı hakkında bilgisi olan varmı Geçenlerde denedim, astar için suluboya ana renk olarak Talens Guaj boya iyi duruyor.Astarı sarı tonlarda mor karıştırarak atıp üstüne kırmızı-koyukırmızı-morkırmızı-siyahkırmızı boyayarak yara türevi... |
Forumda Sanat Yönetimi |
17 yıl önce |
|
Re: PMW-EX1 - HVX200 Uzun metraj için kiralayacaksanız bütçe sorunu olmaz diye düşünüyorum tabi bütçeyi de bilmek gerek ona göre birşeyler önerilir.EX3 ile PDW'lerin arasındaki farklar aslında az, ama prodüksiyon olarak d... |
17 yıl önce | |
|
Re: Adobe Fireworks Ne İşe Yarar? Adobe Fireworks CS4Prototip oluşturmayı bir üst düzeye taşıyın Fireworks CS4 yazılımıyla web siteleri prototipleri, uygulama arabirimleri ve diğer etkileşimli tasarımları hızlı bir şekilde oluşturun. ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: PMW-EX1 - HVX200 PDW Serisi PMW serisinde zaten EX'ler bulunuyor, benim dediklerim Cinealta XDCAM'ler.HPX serisi Canon değil Panasonic, piyasada bulabileceğin Sony XD'lerle yarışabilecek belki de geçebilecek yegane al... |
17 yıl önce | |
|
Re: PMW-EX1 - HVX200 Sony'nin EX3 oldukça iyi bir kamera Sony sevmememe rağmen.Ayrıca XDCAM PDW serisi ile Mini35 düşünürüm.Veya Panasonix HPX serisi de düşük bütçeli uzun metraj için iyi olabilir.Açıkcası bu kameralar ad... |
17 yıl önce | |
|
Re: PMW-EX1 - HVX200 EX3 |
17 yıl önce |