Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Fragmanlar

Ben de şimdi yollacaktım ağzının suyu akıyor insanın bu senenin filmlerine bakınca.T2T:Salvation2012WatchmenX-Men WolverineInglorious Basterds vs. aman aman.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

cep telefonumuzu gece boyunca kapalı durumda buzdolabına koymaktan ibaret. Yine sitenin editörünün tavsiyelerine göre cep telefonumuzu doğrudan vücudumuz üzerinde taşımamamız da bu bağlamda önemli püf...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Boşev

Warez'e düşmüş film ben divx olarak çektim izledim ama sinema çekimi dikkat edin indirirken:D

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: SONY SR 11E- CANON HV30

Abow Ankara'yı Amerika olarak okumam göz muanemin gelmesini müjdeliyor.Fazla layer göz bozuyormuş After'da.

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce

B&H Photo

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: Red 1 ile HV30 kıyaslaması 🙂

🙂 Orası öyle bazı şeylerde çok yaklaşmış hamlarını da görmek lazım tabi ama ccle yaklaşmış genelinde fluluk dışında ki RED'in keskinlik harika.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: Red 1 ile HV30 kıyaslaması 🙂

Adam ürününü satmak için yapmış besbelli ki görüntülerde acaip fark var, hala şu 35mm adaptörlerde vignet olayını çözemediler.

17 yıl önce
Re: Eskişehir

Olur ben 4-5 den sora müsaitim.LCD var ama biraz pil canavarı pil dayanmıyor:) İstiyorsan..

Forumda Ekip Arayışı

17 yıl önce

HV30

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce
Re: Sahte kan yapımı hakkında bilgisi olan varmı

Geçenlerde denedim, astar için suluboya ana renk olarak Talens Guaj boya iyi duruyor.Astarı sarı tonlarda mor karıştırarak atıp üstüne kırmızı-koyukırmızı-morkırmızı-siyahkırmızı boyayarak yara türevi...

Forumda Sanat Yönetimi

17 yıl önce
Re: PMW-EX1 - HVX200

Uzun metraj için kiralayacaksanız bütçe sorunu olmaz diye düşünüyorum tabi bütçeyi de bilmek gerek ona göre birşeyler önerilir.EX3 ile PDW'lerin arasındaki farklar aslında az, ama prodüksiyon olarak d...

17 yıl önce
Re: Adobe Fireworks Ne İşe Yarar?

Adobe Fireworks CS4Prototip oluşturmayı bir üst düzeye taşıyın Fireworks CS4 yazılımıyla web siteleri prototipleri, uygulama arabirimleri ve diğer etkileşimli tasarımları hızlı bir şekilde oluşturun. ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

PDW Serisi PMW serisinde zaten EX'ler bulunuyor, benim dediklerim Cinealta XDCAM'ler.HPX serisi Canon değil Panasonic, piyasada bulabileceğin Sony XD'lerle yarışabilecek belki de geçebilecek yegane al...

17 yıl önce

Sony'nin EX3 oldukça iyi bir kamera Sony sevmememe rağmen.Ayrıca XDCAM PDW serisi ile Mini35 düşünürüm.Veya Panasonix HPX serisi de düşük bütçeli uzun metraj için iyi olabilir.Açıkcası bu kameralar ad...

17 yıl önce

EX3

17 yıl önce
Sayfa 146 / 397