Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: ilginç web siteleri

ah kasıldım gülmekten

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: ilginç web siteleri

web.archive.orgsite yazın size açılışından itibaren yıl yıl indexini göstersin:D

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

haha yok artık:D rahatlığa bak

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: CAPTURE KART İÇİN ÖNERİ ???

Ölüyü canlandırmışlar:D

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: Fragmanlar

Sony F23 ile çekilmiş ama görüntülerde hareket olunca epey dandirikleşiyo anlamadım belki sinemada düzelir tabi bu umalım.Kadro güzel, hikaye de sürükler.Tutar bu film:D

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Diziler

HL epey iyi ya devamı gelsin diye bekliyorum. Şuan takip ettiklerim. 24LostDexterEntourageFlashpointPrison BreakSupernatural'de iniyo

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce
Re: klavyenizin içinde ne var bakın

Sex, drugs, and rock and roll çıktı benden onu dinliyorum şuan.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Montaj Programı

Moviemaker 2 en güzeli.

Forumda Diğer Yazılımlar

17 yıl önce
Re: SONY HVR-Z7 ve HVR-Z5

JVC'nin yeni serisi güzelmiş.HVX teknoloji olarak epey saha dışı kaldı artık tabi ki.Ama doku kalitesi herkese göre değişiyor beğeni meselesi oluyor.Ben Sony'nin çiğ HD'sini HVX'in sinematik SD'sine a...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: Hangi Player?

Ben BS Player ile izliyorum arada Media Player Classic.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: SONY HVR-Z7 ve HVR-Z5

Z serisi pek iyi bir kamera olmadığından dolayı tercih edilmiyor aslında ne filmlook yakalanıyor nede o paraya performansını sunuyor.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

He mix diyince belki odur diye şeettim demekki farklı şeylermiş. Changeling8.5/10Güzel bir hikaye, yönetim çok güzel.Jolie yine tepede.Eastwood yine efektçilerin anasını ağlatmış.Kapanış çok güzel.Eas...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ses kurgusunu D.Knight aldı diye biliyorum ben.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de söyleyeceklerim var !

Yarısını kopyalamışım:D Batteryuniverisity.com editörü tarafından cep telefonlarının daha uzun pil süresine sahip olabilmesi için tavsiye edilen yol kolayca uygulanabilirliği ile göz dolduruyor.Buna g...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

The Day The Earth Stood Still1/10Rezalet!Kenü niye böyle bi projede oynadı o da ayrı birşey.Remake ayrıca. Aşk Tutulması6/10Konusu çalıntı olsada bayan oyuncu için izlemeye değer:D Demolition Man7/10B...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 145 / 397