Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: ilginç web siteleri ah kasıldım gülmekten |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: ilginç web siteleri web.archive.orgsite yazın size açılışından itibaren yıl yıl indexini göstersin:D |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar haha yok artık:D rahatlığa bak |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: CAPTURE KART İÇİN ÖNERİ ??? Ölüyü canlandırmışlar:D |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Sony F23 ile çekilmiş ama görüntülerde hareket olunca epey dandirikleşiyo anlamadım belki sinemada düzelir tabi bu umalım.Kadro güzel, hikaye de sürükler.Tutar bu film:D |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler HL epey iyi ya devamı gelsin diye bekliyorum. Şuan takip ettiklerim. 24LostDexterEntourageFlashpointPrison BreakSupernatural'de iniyo |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: klavyenizin içinde ne var bakın Sex, drugs, and rock and roll çıktı benden onu dinliyorum şuan. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Montaj Programı Moviemaker 2 en güzeli. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: SONY HVR-Z7 ve HVR-Z5 JVC'nin yeni serisi güzelmiş.HVX teknoloji olarak epey saha dışı kaldı artık tabi ki.Ama doku kalitesi herkese göre değişiyor beğeni meselesi oluyor.Ben Sony'nin çiğ HD'sini HVX'in sinematik SD'sine a... |
17 yıl önce | |
|
Re: Hangi Player? Ben BS Player ile izliyorum arada Media Player Classic. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: SONY HVR-Z7 ve HVR-Z5 Z serisi pek iyi bir kamera olmadığından dolayı tercih edilmiyor aslında ne filmlook yakalanıyor nede o paraya performansını sunuyor. |
17 yıl önce | |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film He mix diyince belki odur diye şeettim demekki farklı şeylermiş. Changeling8.5/10Güzel bir hikaye, yönetim çok güzel.Jolie yine tepede.Eastwood yine efektçilerin anasını ağlatmış.Kapanış çok güzel.Eas... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ses kurgusunu D.Knight aldı diye biliyorum ben. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Yarısını kopyalamışım:D Batteryuniverisity.com editörü tarafından cep telefonlarının daha uzun pil süresine sahip olabilmesi için tavsiye edilen yol kolayca uygulanabilirliği ile göz dolduruyor.Buna g... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Day The Earth Stood Still1/10Rezalet!Kenü niye böyle bi projede oynadı o da ayrı birşey.Remake ayrıca. Aşk Tutulması6/10Konusu çalıntı olsada bayan oyuncu için izlemeye değer:D Demolition Man7/10B... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |