Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Üçüncü Sayfa Teşekkürler yorumun için, Üçüncü Sayfa'yı kopyalamaya çalıştık işte açılar da dahil:) Olan açıların dışına çıkmamaya çalıştık. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: ilginç web siteleri fecii fecii |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Her bilgisayar ile yapılır ama süreç uzar.Şuan HD ve CC yapabildiğim 4 çekirdek bi bilgisayarım var ama CC illaki realtime olmayacaktır, isterse 8 olsun.Ne kadar şey katarsan o kadar kat zaman isteye... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Atlas sinemasının dandik projektörlerindendir o.Bizim burda Küçük Kıyamet'e gitmiştim, kömürle çalışan projektörde izlemiştim ki filme gaussian blur vermişti.Filmi bile seçemez hale geliyor insan, bel... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey! Studio kullanımı için Blackmagic, eğer kurulu kamera ile birşeyler çekilecek ise al, yoksa bi işine yarayacağını sanmıyorum. |
17 yıl önce | |
|
Re: Üçüncü Sayfa Bi arkadaşda da donmuş, vimeo kaldırdım tekrar eklecem.rapid idare edin:) |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: En İyi Kamera Fiyat Model Marka Hepsi yazıyor yani sadece o yazdığın modeli kopyalayıp google'a yapıştıracaksın ve sana fiyatını vericek!Bu kadar mı ZOR! |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa 😀 Meşhur oldun tabi,Anlarmısın Eylem bilmem:) Filmin bir parçasını tekrardan çektik, dialoglar fln aynı yani farklı birşey değil.Filmcik oldu, izleyen daha iyi anlar tabi. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Üçüncü Sayfa Eskişehir'den arkadaşların katılımı ile deneme olarak hazırladığımız Zeki Demirkubuz'un Üçüncü Sayfa filminin bir sekansı.Yorumlarınızı almak isteriz. Ekran görüntüleri BS Player'dan kendisi Color Cor... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: iş ilanları Son yolladığın deneme çekimi oyuncular için sanırım dimi Eyüp. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film mavi pipi de var:D ben ondan 2 puan arttırdım |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Watchmen 4/10 Filmin sayfasında yazdım (hmm yoksa 5 mi vermiştim yahu) |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: watchmen Filmin ilk 15 dakikası uyudum, 2-3 kere bitti diye montumu toparladım, anlamamakla beraber çok sıkıldım.Böyle güzel bir hikayeyi çizgi roman kurgusunda çekip izleyiciye 1.5 saatlik filmi 160 dakika gö... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: klavyenizin içinde ne var bakın naneee nananeeee nane şekeri diyip işi tatlıya bağlayalım:) |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: ilginç web siteleri
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |