Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Üçüncü Sayfa

Teşekkürler yorumun için, Üçüncü Sayfa'yı kopyalamaya çalıştık işte açılar da dahil:) Olan açıların dışına çıkmamaya çalıştık.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: ilginç web siteleri

fecii fecii

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ?

Her bilgisayar ile yapılır ama süreç uzar.Şuan HD ve CC yapabildiğim 4 çekirdek bi bilgisayarım var ama CC illaki realtime olmayacaktır, isterse 8 olsun.Ne kadar şey katarsan o kadar kat zaman isteye...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Atlas sinemasının dandik projektörlerindendir o.Bizim burda Küçük Kıyamet'e gitmiştim, kömürle çalışan projektörde izlemiştim ki filme gaussian blur vermişti.Filmi bile seçemez hale geliyor insan, bel...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: CANON HV Serisi Hakkında Her şey!

Studio kullanımı için Blackmagic, eğer kurulu kamera ile birşeyler çekilecek ise al, yoksa bi işine yarayacağını sanmıyorum.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce

Bi arkadaşda da donmuş, vimeo kaldırdım tekrar eklecem.rapid idare edin:)

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: En İyi Kamera

Fiyat Model Marka Hepsi yazıyor yani sadece o yazdığın modeli kopyalayıp google'a yapıştıracaksın ve sana fiyatını vericek!Bu kadar mı ZOR!

Forumda Kamerayı Bulmak

17 yıl önce

😀 Meşhur oldun tabi,Anlarmısın Eylem bilmem:) Filmin bir parçasını tekrardan çektik, dialoglar fln aynı yani farklı birşey değil.Filmcik oldu, izleyen daha iyi anlar tabi.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Üçüncü Sayfa

Eskişehir'den arkadaşların katılımı ile deneme olarak hazırladığımız Zeki Demirkubuz'un Üçüncü Sayfa filminin bir sekansı.Yorumlarınızı almak isteriz. Ekran görüntüleri BS Player'dan kendisi Color Cor...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: iş ilanları

Son yolladığın deneme çekimi oyuncular için sanırım dimi Eyüp.

Forumda Duyurular

17 yıl önce

mavi pipi de var:D ben ondan 2 puan arttırdım

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Watchmen 4/10 Filmin sayfasında yazdım (hmm yoksa 5 mi vermiştim yahu)

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: watchmen

Filmin ilk 15 dakikası uyudum, 2-3 kere bitti diye montumu toparladım, anlamamakla beraber çok sıkıldım.Böyle güzel bir hikayeyi çizgi roman kurgusunda çekip izleyiciye 1.5 saatlik filmi 160 dakika gö...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: klavyenizin içinde ne var bakın

naneee nananeeee nane şekeri diyip işi tatlıya bağlayalım:)

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: ilginç web siteleri

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 144 / 397