Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! mms://haberav.mynet.com/hv/ysk-film65.wmvNasıl oy kullanıcaz. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: açılması istenen yeni ana başlıklar Bence konular güzel ama başlık isimleri değiştirilsin böylece eski kkymn forumun rehaveti üstünden kalkar hem yeni gelenlere hem de eskilere taze kan olur. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Tanrı maymundan gelmiş oysaki. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Film Projesi - Görüş Belirtirseniz Sevinirim Belki bi taraflarından tutabilirim, özelden ulaşabilirsin. |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Kısa Film ekibinde gönüllü yer almak isteye var mı?? 🙂 Hmm aksiyon, macera, polis, tabanca.Mafya filmi mi:D |
Forumda Ekip Arayışı |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa CC yaptım ama fazla yok soldurma ve color grad attım.Seslerin çoğunluğunu sonradan ekledim. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Garanti Emeklilik Sinema Kulübü Kısa Film Yarışması Koca Garanti HV30 mu veriyor:D Biri forumu takip ediyor sanırım.Koca banka insan Red fln verir ehehe |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Uğur Mumcu gözünden bugünün Türkiye'si |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar 😀 yarınlardaaaa |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa tekrar ekledim. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa Yüklüyorum şimdi, geçen yüklerken 3-4 saat beni sırada tutup sonradan eklendi video belki o anda bi bozukluk oldu çünkü aynısını rapid'e yükledim sorunsuz.Neyse tekrardan yüklüyorum bu sefer divx deği... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Benim bildiğim bi tanesi kestirmişti, öbürüde bacaklarının arasına alıp kestirdim gibi gösteriyordu.hmm enteresan herkesin kendine tuttuğu.O zaman Matrix karışımı bir film daha Avalon, ki zaten Ghost ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa fişte almayalım bana en son nolur o nu de bana:D |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Kiefer Sutherland Güzel filmdi ya, tabi Matrix açık açık söylüyor zaten çekerken ilham aldıklarını hikayesi çok sağlamdı, tekrar bi ara izlemek lazım yine. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa Ekip adına yorumlar için herkese teşekkürler, evet senaryo sıkıntımız var çekicek birşey bulamıyoruz gerçekten:)Yolla Özgür yolla:) |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |