Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Açıkcası daha makul oluyor, insanların bazı şeylerin arkasına saklanıp mesela çocukların prim yapıyorken ingilizcenin arkasına saklanıp daha medeni şekilde küfretmek daha mantıklı geldi. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de söyleyeceklerim var ! Kırılan taraflar olunca tabi, malum biz de kırıyoruz. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Avid kurulum sorunu Kullanmak için bildiğim kadarı ile harici ses kartına ihtiyaç duyuyor, kopyadan da olabiliyor bu. Yabancı forumlarda;1. Replace their sound card with a Soundblaster Audigy 2.2. Download different audi... |
Forumda Avid |
17 yıl önce |
|
Re: Edius ve After'ı Kasmadan Çalıştıracak Donanım ? Ben yakın ara gelemicem İstanbul'a,yoksa uğrardım. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: entegrasyon Bunu yapıyorlar diye biliyorum ama maliyeti ve dandikliği DSLR olarak o kıyasta bir makine olmakla aynı şey olur bence.Ayrıca bütün fonksiyonları kullanabilmek bence mantıksız olur bu şekil bi değişti... |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar
|
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Satılık malzemeler - adaptör, jib, lensler, monitör, filtre Hayırlı satışlar, hayırlı olsun EX.Bakalım memleket görüntüleri nasıl yansıcak letusa:D |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
17 yıl önce |
|
Re: Laptop monitörü --> Masaüstü Monitörü HDMi giriş olacağını sanmam çıkış olsa gerek.OnLocation programı ile canlı izleyebilirsin ama biraz gecikme payı oluyor.Adaptörler için de ters çevirebiliyorsun menüden görüntüyü. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Gölge Sorunu Displacement verebilirsin bulutlara kaynak olarak elindeki bina görüntüsünü gösterebilirsin.Böylece binanın üstünden gölgesi dolanıyor gibi olur.Tabi nasıl yapılıyor unuttum:D 3Dsmax'de biliyorum yapı... |
Forumda After Effects |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler BTG ben de başladım, acaip mantık hataları doluydu 1 ve 2. sezon hadi bakalım beğendim ama aksiyonlu güzel dizi. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: RED SCARLET ile ilgili herşey Scarlet'in ilk görüntüsü geldi: |
17 yıl önce | |
|
Kısa film gösterimi (Eskişehir) Eskişehir'de bir cafe'de kısa film gösterimi yapılacaktır.Filmlerini göstermek isteyenler bana özelden veya msn'den filmlerinizi ulaştırırsa sevinirim. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Vimeo Videoları Geçen izledim tek kelime ile fantastik.Harika iş çııkartmış. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Üçüncü Sayfa Acaip yüceltmişiz 😀 |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Temelden girmiş olaylara |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |