Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Üçüncü Sayfa

höyt, siyaset yapma code:D

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Barış Akyüz fotoğrafları

Güncellendi.

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

17 yıl önce
Re: kariyer a.k.a ıssız adam kısa film

kötü.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: B2 Produksiyon'dan Duyuru

Zaten ekipmanlarda öpücük ile alınıyor ki koyuluyor oraya, biz bedavaya aldık bari milleti kazıklayarak üstlerinden para kazanalım da küçük esnaflık yapalım dedik. Yeni kampanya o zaman;Panasonic kame...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

17 yıl önce
Re: Ucuza Teknolojik Aletler

Ben de Monster önericektim, sonra girdim baktım da fiyatlar almış yürümüş 6 liraya laptop var:) dedim Ahmet sopalar beni hiç vermim dedim ortalam 2.100'e HP'den biraz daha üst 4GBli 512mb bağımsız ekr...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: entegrasyon

10 liralık webcam'in çipinden daha büyük olur:)

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Ucuza Teknolojik Aletler

i7'ler epey iyi zaten CUDA destekli şuan 8xxx ve üstü.Zaten 8800 yetecektir.Bence üstüne gerek yok.HDMi çıkışı olması artısı olur ayrıca.Marka PC alınmaz bence.Fokus bilgisayarın toplama laptopları va...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: SANMAK

Hmm kolay gelsin bakalım bekliyoruz, kameradan istediğin performansı alamazsan siyah beyaz da yapmak istemiyorsan saturation'u biraz düşürüp, curves'in gözüne vurabilirsin.Belki kurtarır.Hafif soluk, ...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

🙂 Çekcez biraz yoğrulalım.Bi tane daha çekcez, bugün çekicektik de aksilikler oldu, ondan sonra inşallaj:)

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: HP PAVILION DV2999ET INTEL CORE 2 DUO T9300 2.5GHz 14.1" 20

HP'de istediğini yaparsın aslında ama o fiyata daha iyi laptoplar var genelde.Ekranı çok ufak çünkü.Dente ve Exper'in yaptığı "süper" oyun bilgisayarları diye geçen zamazingler feci derecede pahalı.en...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Hah iyimiş evde nasıl DSLR yaparıza örnek.Bir sonraki projen de bi 3CCD'li kamera olur umarım, 3 tane webcam'i bağlayıp:DAma şöyle bir sorun var dediğim gibi senin de yaptığın gibi sadece kaydetme ola...

17 yıl önce

Referans filmi birebir çekmeye çalıştık, ne çeksek ne çeksek diyorduk bunu yaptık.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Takip Ettiğiniz Diziler

Sezon 2, 16'dayım.Galiba Birleşmiş milletlere giriyorlar, öyle bi fotoğraf gördüm.kötü oldu tabi dünyayı buldular fln sanırım.

Forumda TV Yapımları

17 yıl önce

Zaten DSLR'ler de SLR'lerin tamamiyle aynı oluşu ana mantıkta, sadece film yatağı yerine çip var, yapılan da yatağına Cmos sensör takmak ama buna ne gerek var dersen, biraz manyaklık değişik tipte mak...

17 yıl önce
Sayfa 141 / 397